Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    válasz madgie #44248 üzenetére

    Itt pesten albiban ilyet nem kell, majd jövő héten hétvégére megyek haza szülőknek segíteni ilyeneket csinálni, meg ne fázzanak a télen :) Jobb lesz, mint a konditerem, az biztos, és fizetnem sem kell érte :D

    Sajnos, a melót most én is túlzásba viszem,de 2 melón is dolgozom és az egyik játék megjelenés a Steam-en szept. 24, és még most is texturázok épületeket, amik bekerülnek... szerencsére az iOS megjelenés csak rá 2 hónapra aktuális.

    Tényleg, nincs közöttetek asztalos? Kellene nekem pár egyedi méretű monitor emelő állvány szerűség.

    whitezo88: Nem, de a nagyja igen... van egy most 14 éves leányka a baráti társaságomban egyik nőszemély az anyukája. Közöttünk nevelkedett, sőt, ott volt csomó házibulin (sütögetős,pálinkázós) és bár szépen osztottuk az észt, meg szívattuk egymást, meg berúgtunk,de végig azt látta,hogy egy jó csapat nagyon is összetart és lehet szépen bulizni egymással, Mari hónalja és egyebek nélkül is.

    Ja, az meg,hogy milyen a facebook oldala, és durvább dolgokat is kiír? Hát, a szülők helyében azért jobban monitoroznám, mit közöl a világgal a még egyáltalán nem kifejlődött jellemmel megáldott gyerekem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák