Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • llaszlo

    veterán

    válasz Mr.Csizmás #3857 üzenetére

    Mivel főleg apple híreket olvasok és ott főleg droid trollok szoktak lenni akik megsértik az alapelveket így nem nagyon tudok mást jelenteni. De ha olyan más topicba tévedek ahol alapelv sértő dolgot látok azt ugyanúgy jelentem. Függetlenül attól, hogy éppen valaki melyik oldalra húz.
    A népszerűség meg sosem érdekelt. Ahogy az olyan emberek véleménye sem akik egy lepkefingnyit sem tesznek hozzá az életemhez.

    Malachi: Egy hatalmas +1

    Totheground: :D :D Sőt volt olyan, hogy engem is lapátra tettek nem is egyszer. :D Ha meg befogtam volna a számat akkor nem lett volna semmi. Főleg, hogy ha nem szólok hozzá az adott témához :D :D Viszont én nem kapom fel a vizet azon, hogy ha bant kapok. Ellenben másokkal - akiket inkább nem neveznék meg és nem is minősítenék - akik ilyen pm-eket küldenek: "besúgó férfi-ivarsejt" csak nem ezekkel a szavakkal. És ezt nem csak én kaptam meg hanem mások is, több embertől. És lehet, hogy véletlen de akiket én tudok azok mind droidosok.
    A modkeres jelentéseim max 5%-a volt ami nem sértett alapelvet. Arról meg igazán nem én tehetek, hogy egyesek nem képesek betartani az alapelveket.

    És egyébként eddig egyszer éreztem jogtalannak a banomat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák