Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xero

    nagyúr

    válasz jimhun #28897 üzenetére

    MO-on is ez megy hidd el.

    A módszerem lehet hogy jó. Én úgy vagyok vele, hogy a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb összejön az álom meló. :)

    Nekem is van bőséggel olyan amihez á la nature hozzá se tudnék szagolni. Ilyenkor általában beáldozok 1-2 hosszabb éjszakát és rákészülök az intejúra. Ezzel nem szokott probléma lenni. Utána meg belejön az ember, csak legyen egy stabil alapja.
    Anno én gimiben kezdtem pascal-al, de szerencsére hamar vége szakadt a szerelmünknek. Érettségin már C volt a párom, ahogy az egyetem elején is ezt erőltették, bár vele sem volt felhőtlen a viszonyom. Majd jött a Java, de az én szívemhez-agyamhoz legközelebb az Obj-C áll minden bújával-bajával együtt.

    Ez is egy olyan kurtizán szakma, ahol maximum egy jó alapot kaphatsz az oktatástól, de ahhoz, hogy igazán jó legyél be kell áldozni az időt, és fejleszteni kell magadat.
    Én pl az oo gondolkodásmódot az innen-onnan összevadászott régebbi könyvek és az iTunes U segítségével láttam át igazán. Innen már relatív egyszerűbb továbblépni. Egy új nyelvet, vagy IDE-t pik-pak beseggel az ember.

Új hozzászólás Aktív témák