- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz -secret- #127301 üzenetére
Tudtommal minden lakossági csomagnál percalapú.
ittakary: Évekig én is csak a 200mb-ért fizettem- nem is emlékszem, hogy vajon miért is rendeltem meg a 3gb-ot-, mert egyáltalán nem volt észrevehető a lassítás. Lehet most rá is próbálok ismét.
Sukta 95: Na akkor lassan topik konferencia beszélgetés lesz itt.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
És ezekre az említett olcsó csomagokra tudsz kihozni telefont is jobb áron?
-
veterán
válasz B-L-A-C-K #127302 üzenetére
De megérné, csak az órán is elgondolkoztam. A 2 meg kp-ra már sok lenne. Vagy a tel vagy az óra hiteles lesz.
Amúgy szerintem T-nél lesz csomagba az óra meg a tel együtt. De kis csomagnál kb. ugyanott vagy mintha függetlenül vennéd.(#127309) szekra
32GB-os változatot akartál írni? 64 nincs már.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
ittakary
nagyúr
sokan írják hogy szarabb lett iOS 10 alatt a kamera
6S Plus-szal nincs kedve valakinek találkozni és összehasonlítani, mondjuk a héten? (nekem iOS10 GM van még csak fent, nem volt időm felpattintani a fullt)
-
Tibee86
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #127314 üzenetére
Nyugi sehol nem vagy cimborámtól. T-nél van valamilyen korlátlan hívásos csomagban, jelenleg nincs otthon netje így mindent telefonról csinál és havi 60-70 ezres számlái vannak annyi netet vesz pluszba. De hiába magyarázom neki, hogy ez így kicsit sok nem igazán hatja meg.
-
nagyúr
Na, feldobáltam apróra darabonként a gépemet, aztán rendelem jövő héten az újat. Idén még ki akartam húzni, de nem fogom, beruházok inkább most.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
B-L-A-C-K
titán
válasz icecave #127318 üzenetére
ittakary mindjárt mindegyik alá beír hogy szemetel a win10 az alkatrészekkel...
Amúgy érdekes ez a gép el adás, emlékszem mikor PC fan voltam, meghirdettem egy fullos gépet jár alatt kutyának nem kellett egybe, meghirdettem darabonként, 1 hét alatt elment minden, és jóval többért adtam el így az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz icecave #127318 üzenetére
én értek hozzá, mesélj mi lesz helyette!
én is most akarok cserélni múltkor láttam eladva egy i7 6700k @ 75ezer-ért... arra rárepültem volna
(#127321) B-L-A-C-K : persze! ez mindig is alapszabály, h alkatrészenként kell eladni... ezért szoktam röhögni azokon, akik nagybetűkkel beleírják hogy "csak egyben!!" ... maga alatt vágja a fát
[ Szerkesztve ]
-
hdanit610
aktív tag
A saját számom voda 2790-es csomagban leledzik, aminél nem figyeltem, hogy sim only esetben is aláírok 24 hónapot. Persze telót nem vettem vele, pedig így már megérte volna. Most fizethetem még fene tudja meddig a közel 2800-at és töredék szolgáltatást kapok érte, ahogy te is.
-
ittakary
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #127324 üzenetére
hát ha valaki bolti áron hirdeti meg, akkor még 1 hónapnál többet is hirdetheti... tisztában kell lenni a piac működésével, fel kell mérni az árakat a többi hirdetett ugyanolyan termék alapján és max 1-2 hét és agyő
fordítva is megéri megnézni: haverom csinált olyat, hogy egy bolti 1,8milliós gépet hirdettek 800ért, megvette 600ért kis alkuval és kiárulta belőle a dolgokat
-
B-L-A-C-K
titán
-
nagyúr
válasz radi8tor #127319 üzenetére
Nem, tényként közöltem a dolgot. Nem hiszem, hogy itt bárkinek is kell egy régebbi socketes cucc.
B-L-A-C-K: Szerintem "egymást nem bírják", külön-külön minden tesztelve lett és jó. Ezért is adom el külön a cuccokat.
ittakary:
- 850 evo 250 gb (ezt beszámítom, szóval jólesz, m.2-es majd később)
- i7-6700
- GIGABYTE GA-B150-HD3P
- Gigabyte GTX1060 6GB GDDR5 GV-N1060WF2OC-6GD
- Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 2133MHz HX421C14FBK2/32
- Be quiet! Pure Power 9 500W BN267
- NZXT Source 340
- Plusz van egy proci kompakt vízhűtésem, az marad, valamint a VGA még változhat másik tipusra.Kell számla, így olyan helyről veszem, ahol mindent meg tudok venni, a hárombetűs webáruházban. Itten ph-s eladóktól is kértem árajánlatot, számlával.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ne fossá' én is.
Move XS + 1giga net.
Egyelőre hagyom így, rendelek egy korlátlan közösségi opciót. Jövőre meg ha visszatérek ájfonozni akor felmegyek NEXT S-re + korlátlan közöségi opcióval.
Gsx-rr
Jelenleg: A 16GB belső (Ami 10,46) -ból 8,35GB-ot használok, 2,11 szabad.
A 32 gigás SD kártya (29,80): 14,24 GB-ot használok: 15,56 Gb szabad.Van aki elfér 16 GB-on is, van aki 256GB-on sem!
Elég lusta vagyok ilyen téren és inkább felteszek jópár mp3-t (Flac vagy waw-ban vannak) előre aztán hallgatom amihez kedvem van. Van egy csomó videó, kép, stb. Van jópár (megjegyzem számomra teljesen feleseleges) játék. A gyerek szeret velük pötyögni, úgyhogy ez muszáj. Képek, videók, stb...
Én szeretem a tárhelyet, na!
-
ittakary
nagyúr
válasz icecave #127328 üzenetére
logikusan felépített gép az a durva, hogy még az 500W is felesleges mondjuk annál lejjebb én sem fogok menni...
CPU ~ 65W + VGA ~ 120W elméletileg egy 250W-os tápegység nevetve kihordanámiért nem írod le a nevét, hogy PCX? itteni aprós eladók drágábban adták volna számlával mint a bolt?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ittakary #127330 üzenetére
Nem, 300 ezer forintnál olyan 8-10k-t lehet spórolni, ha tőlük veszem. Viszont így végigkêrdezem, hogy garanciás ügyintézés esetén hogy járnak el, és az alapján fogok dönteni. Ha már ennyit elköltök, az a kevés nem oszt, nemszoroz.
Tápot inkább direkt fölé lövöm, legalább nem melegszik annyira, ha kevésbé van terhelve a teljesítményéhez képest.
[ Szerkesztve ]
-
-
B-L-A-C-K
titán
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #127337 üzenetére
Nekem is az volt, még az a szériás, ami halk volt, mert a V2-re már volt panasz, hogy nem az. Tényleg nagyon jók. Előtte volt egy FSP, biztos jók, de többet nem veszek, kb. 2 éves volt, bekapcsoltam a gépet, elkezdte lökni a szikrákat a rácson kifele, nagy füst, rántottam is ki a konnektorból.
-
madgie
titán
válasz B-L-A-C-K #127339 üzenetére
Az is útban van, ha nem vezeted el. Ha meg már elvezeted, tökmindegy, mert nem modulárisnál is elfér hátul, ami nem kell.
Megmondom őszintén, nekem is volt huszonharmincezres tápom, de már inkább nem. Ugyanazt tudja ugyanúgy egy szaros tízezres FSP is, 500+ Watt meg minek, IGP-vel az i7-5775C-m három meghajtóval sem evett soha a konnektorból 100 wattnál többet. Render meg játék közben sem. Most erre rácsapod egy jobb VGA fogyasztását, akkor talán bekajál a gép majd komplett 250-et, szarrá terhelve. Idle meg 40. Erre minek 550-es táp?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz icecave #127345 üzenetére
Én 2005-ben kezdtem a 3Dmark03-as pontbuziskodást, akkor az első komolyabb kártyám a 6800GT volt, mondjuk az nem is evett még olyan sokat. 4870X2 nem volt, viszont akkoriban a vetélytársa a 9800GX2 már igen. Volt vagy "3" kiló és megette a fél házat...
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz icecave #127345 üzenetére
Seasonic 400 ... legcsöndesebb, nincs is benne ventilátor !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
radi8tor
MODERÁTOR
Volt ilyenem, szuper cucc. Csak sajnos ciripelt az alaplapommal.
Az új tulaj lapjával nem ciripelt. ASUS lap mellé nem ajánlom.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Ubuntu Linux
- Peugeot, Citroën topik
- Autós topik
- Milyen program, ami...?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Stellar Blade
- Motoros topic
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Makulátlan állapotú IPhone 14 128GB Starlight színben/Garanciás 2026.08.11-ig / Beszámítás van
- Apple Watch Series 6 40mm RoseGold Színben
- AMD FX-8800P integrált procis minigép.
- Eladó AMD Mini-ITX félkonfig(Asrock B450, AMD 3400G + gyári halk hűtő, 16GB Kingston)
- DELL OPTIPLEX7010 SFF/i5 3470/16GB DDR3/Intel HD Graphics/240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest