- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Gaming notebook topik
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
Na mi van, mindenki bulájozik?
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Cyberpunk
félisten
Boldog banán mentes 2016-ot!
Hope was the right choice, and it always will be.
-
irgum
addikt
BÚÉK Nektek!
Figyelni szoktam itt a műsort de nem folyok bele.
-
legenda
Boldog új évet mindenkinek!
józan mindenki?!?!hosszú volt az éjszaka, de még mindig nem vagyok álmos.
hazafelé egy siránkozós taxist fogtunk ki, majdnem elvette az életkedvemet - még szerencse, hogy odafelé egy korrektet és nem pedig fordítva...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
BeastMode
őstag
Na BUÉK srácok!
Jaj a fejem
Rég ittam ennyi pálinkát, érzem is a hatását még mindig -
nagyúr
válasz madgie #112159 üzenetére
Épp kelek, erre csörög a telefon, tegnapi egyik vendégpár aszongya' mindjárt ott vagyunk, visznek el kaját (nem is baj, sok maradt). Nyitom a hűtőt, elhangzott az "iszunk egy páleszt"? mondat. Szóval pálinkát reggeliztem, ilyen is csak szökőévben egyszer van. El sem tudom képzelni, mit ki kell állnom, ha hazaköltözünk és "normális" akarok maradni alkohol fogyasztás terén.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
hdanit610
aktív tag
Buék mindenkinek!
Csináltam egy számvetést a tavalyi telefon eseményeimről:
- Fő telefonszám: Év eleje i6, hajlás miatt csere év közben, majd nejemnek adtam és visszatértem 5S-re. Sok egyéb és új céges események miatt már kicsi lett az 5S, ezért csere i6+-ra. Itt tartunk most.
- Második-harmadik-esetenként negyedik szám: itt szabadult el a pokol: 3GS, i4, i4s, i5 gevey, közben mindenféle egyéb telók, samsung S3, S4 mini, core duos, egy falat BB (2 napig bírtam) és a régi motoros Nokiák, Sony E1, Moto G, stb. stb. Ezek egy része csak próba volt, vagy öcsémmel cseréltem (övé a Moto G, nagyon elégedett vele), meg mindenféle. Költségbe inkább nem gondolok bele, de összességében ez az 1 komoly hobbim van és nem 6 számjegyű volt a végösszeg - gyors számításaim szerint. Soha rosszabb telós évet.
2016-ra nyilván egy célom lehetne csak: i6s. Egyelőre nem ejtett rabul, akárhányszor próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz hdanit610 #112163 üzenetére
Nekem könnyű volt az év még 2014 decemberében vettem az i6+t s ezt is használtam végig az évben. Most is ez van, meg szerintem marad is a 7-ig. A 6s nem fog meg annyira, noha tetszik a Rose Gold, meg hogy 2 GB RAM, jó ha megszűnnének végre az idegesítő újratöltések főleg a böngészőben! De ezek még nem érnek meg nekem 200-250 ezret. Remelem a 7-nél változik a dizájn is, mert a 6 az eddigi legrondább szifon szerintem.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
veterán
válasz B-L-A-C-K #112173 üzenetére
Telekom leszállította anno azokat a telókat, amiknek egy időszakban elég csúnyán elírták az árait. Elvileg törvény is van rá, hogy ilyen esetben a kereskedő nem sztornózhatja önhatalmúlag a vásárlást, úgyhogy joggal perelnek.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szabogabor10 #112174 üzenetére
Jó de ez nem Telekom, Edigitál is tavaly elírt ilyen újratölthető elemeket adapterrel valami 8 ezer helyett 2 ezerért, és ide adták, azoknak is akik többet rendelt. De euronics sose, de védve van az oldal, míg nem kapod a visszaigazoló email-t hogy át is veheted, addig módosíthatnak bármit.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ameddig nincs visszaigazolva a rendelés, addig jogukban áll törölni.
Gondolom ez ott van az ÁSZF-ben is.Telekomnál meg valószínű azon az áron igazolták vissza a rendelést (automatikusan).
⭐ Stella
-
veterán
-
legenda
a telekom rendesen visszaigazolta - teljesen átfutott a rendszeren - és utána már ki is szállította, de az euronics esetén csak az első automatikus e-mail ment ki a rendelés fogadásáról, az meg nem számít jogalapnak, akkor lett volna érdekes, ha a második, tényleges visszaigazolás is.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz radi8tor #112186 üzenetére
kapni azt, este és hajnalban is perceken belül küldték nekünk is, meg panaszkodott a taxis is, hogy nincs olyan sok fuvar, mint régen.
a körúton is sok helyen állt este/éjszaka szabad jelzéssel taxi, nem egy helyen több is.[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
mondjuk ez tényleg komoly tarifa, nemtudom pesten mi a helyzet de vidéken tényleg van hogy egyszerűen nincs taxi (sőt alapből szilveszterkor drágábban mennek )
-
-
legenda
válasz Gsx-rr #112196 üzenetére
telefonon, neten vagy alkalmazással kell rendelni, leintésre vagy álló/várakozó taxiba csak körültekintéssel beülni, mert ilyenkor kimennek néhány napra a hiénák is, akik rendesen lehúzzák az utasokat.
arról már nem is beszélek, hogy a hiénák is figyelik hallják a rádiózást, így néha olyan is előfordul, hogy hamarabb odaérnek a címre, mint akit eredetileg hivatalosan küldtek, így még azt is nézni kell, hogy hivatalos rendeléskor kihez ül be az ember - ezért küldik például az utas adatait csak a taxis gépére, azt a nem illetékes taxis nem hallhatja a rádióban, mert ott nem hangzik el, így visszaellenőrizhető a dolog az utas által.[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Persze egyertelmu, ezzel tisztaban vagyok. De telefonon nem volt lehetoseg hajnalban ott akkor! Kozben letoltottem az alkalmazast a kalkulator szerint 5885 forint lett volna! 18,3 km
BlablaCar-t hasznaljatok probaltatok? Ismeroseim gyakran utaznak vele, en multkor Olaszorszagba mentem es vittem ki igy 2 utast.
Ugy voltam vele megnezem kik jelentkeznek es eldontom. Egy fiatal par volt elvittem oket, nem unatkoztam.
Es azert a zsebemben maradt 100€ se volt rossz![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- 1118. Budapest, Tűzkő utca 5
- 8.Gen i5 Gamer! Core i5 8400 / 16GB DDR4 / Asus TUF GTX 1660 Super! / 256GB SSD+HDD /550W/ FULL RGB
- 7.Gen i5 Gamer! Core i5 7500 / 16GB DDR4 / Asus ROG Strix RX 580 8GB OC / M.2 SSD+HDD / 550W / RGB!
- Eladó Laptop WI-FI kártya
- Farming Simulator 25 Collector's Edition BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest