Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • madgie

    titán

    válasz Cyberpunk #101111 üzenetére

    Á, nem azért lett csecse, mert zabál és nem mozog :DDD

    De komolyan, ez a csirkeszárny zseniális. Nem kell hozzá semmi, csak sütőzacskóban bő egy órát sütni (előtte megszórod pár fűszerrel a húst), kivenni, kicsit sütni úgy is, majd meglocsolni a kecthup-méz kombóval és hagyni, míg rásül az a máz. Komolyan, csukott szemmel eszem, annyira zseniális :D

    A combért én sem vagyok amúgy oda, illetve jó lenne, mert nem annyira száraz, mint a mell, de csonttal nehezebb jól átsütni, filézni meg külön macera.

    Nyakat, lábat az asszony szokott enni :)

    Disznóból, marhából is jöhet szinte minden. Múlt hét kedd este bepácoltam másfél kiló tarját mustáros-fűszeres páccal, szombat délelőttig puhult a hűtőben lefedve, valami zseniális lett, mire kisült. Kívül kérges, finoman ropogós, belül meg az a 3 centi átsült, de puha husi... nyami. Leila kutyi meg volt veszve a csontért, félrevonult és borzasztó élvezettel rágcsálta el.

Új hozzászólás Aktív témák