Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • bLaCkDoGoNe

    veterán

    válasz Kashim #30265 üzenetére

    Ez sajnos ezzel jár: ahol médiaesemény egy cég szinte bármilyen új kütyüjének megjelenése, ott a megalapozott (és pláne a megalapozatlan) kritikával élők száma is sokszorosa a más termékekénél.

    Én a hírek alapján nem tudom eldönteni, hogy az iP4-nél jelzett "hiba"(?) valós-e vagy sem. Ha nem, akkor az nyilván a no comment kategória. Ha valós, az igen kellemetlen mind az Apple-nek, mind az early adoptereknek, és örömtüzeket gyújthatnak az Apple haterek.

    Nekem egyedül az a bajom, hogy ez az egész "De hát más telefonnal is reprodukálható ez a hiba" picit elkenésnek, elbagatellizálásnak tűnik, és sokan erőltetetten próbálják bizonygatni, hogy ilyen más telefonokkal is van, ami nekem egyértelműen FAIL. Pláne akkor, ha az eredeti info (azaz az iP4 vélt hibája) sem valós esetleg.

    "«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

Aktív témák