Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • heidrich

    senior tag

    Sziasztok!

    Lenne egy problémám amit nem tudok hova tenni.

    Tegnap este bedugtam a telefonomat tölteni (1.5 hónapos, iPhone 5, iOS 7.1, gyári töltő és kábel) reggel lehúztam ahogy szoktam szokásokan, majd csak lestem nagyokat, hogy 9% volt az akksiban. Pedig meg merek esküdni, hogy este bedugtam, reggel mindig "félálomban" húzom le a töltőről reflexből mikor ébreszt szóval biztos be volt dugva.

    Mindegy használtam reggel mert kellett, 3%-nál ki is kapcsolt (nem tudom ez normális-e amúgy) mivel múltkor 1%-al is elműködött sok ideig és utána kapcsolt ki. Nem szoktam teljesen lemeríteni de néha megköveteli a helyzet.

    Szóval lényeg bedugtam most reggel, fel is ment 100%-ra. Majd agyaltam ez miért lehetett, hogy nem töltött, megmozgattam a telefonnál a kábelt semmi, majd megmozgattam a töltőt egy pillanatra és megállt a töltés. Kiirt valamit, majd megállt a töltés. Kihúztam a telefonból a kábelt meg vissza, majd megint töltött. Aztán próbáltam hajlítgatni a töltőnél az USB csatlakozást, az egész adaptert az elosztóban, de másodjára már nem jött elő ez.

    Most akkor ez mitől lehet? Nem tudok rájönni hol lehet a csatlakozási hiba vagy hogy miért van ez.

    Esetleg van valami tippetek?

    Köszi előre is!

    iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1

Új hozzászólás Aktív témák