- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
hippo0315
senior tag
válasz MasterMark #317847 üzenetére
Azt hol kéne, mert nem találom.
-
Topikgazda
válasz Zοltta #317854 üzenetére
Nálam egy normál 15-ös van, kisebb tárhellyel (nekem elegendő a 128 GB is, mert minden megy a felhőbe). Számomra nagyon bevált, több képességre nincs szükségem, mint amit kínál. Mondhatni, én vagyok a célközönsége.
A normál iPhone 15 és a
MaxPlus egy topikban futnak, esetleg ide: [link] nézz be.[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
válasz Zsolt,72 #317855 üzenetére
Nekem is az van, +1. Nagyon szeretem. 😊
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
sevcsenko77
csendes tag
Sziasztok
Esim képes okosórák közül mit ajánlanátok iPhone 12 minihez (Apple watch kizárva)?
Köszönöm! -
dud998
őstag
-
dud998
őstag
válasz Zsolt,72 #317862 üzenetére
Idáig Pro modelljeim voltak de nem bántam meg egyáltalán a váltást. Nem is használtam ki azokat sosem.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Topikgazda
-
félisten
válasz sevcsenko77 #317860 üzenetére
Mik vannak amúgy? Samsungnak tuti van, de az nem is megy a telóval.
Huawei meg Xiaominak van a Google szerint, ezeket nem is láttam még itthon.
-
Micsurin
nagyúr
Miért ferde mindig picit a bekapcsoló gomb? A 12Minin lefelé a 13Minin felfelé a 15Pro-n megint felfelé lejt…
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
félisten
-
IntelKiller7
veterán
Sziasztok.
Van egy 14 Pro Max-om.
Par napja elkezdte, hogy hasznalom, majd fogja magat es random lezarja a kijelzot.
Nem dobtam le meg semmi. Ezert cserelik garanciaban? Szeptember vegen jar le az 1 ev gyari gari.Emagon vasaroltam.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
gretzky77
veterán
Sziasztok adott egy 15 ProMax és egy watch ultra 2, eddig úgy ment, hogy felvettem az órát, megadtam a jelkódot és amikor fizettem az órával akkor duplakatt és fizetés! A mai napon viszont hiába csináltam így minden egyes fizetésnél kéri a jelkódot. Az órát nem vettem le közben, mi lehet a nyűgje vagy változott valami ilyen ügyben? Köszi előre is
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
esbii22
őstag
válasz IntelKiller7 #317870 üzenetére
Erre a szerviz tudja a valaszt. Kuldd el bevizsgalasra.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
veterán
Sziasztok!
Swiftkey-t használok a telefonon viszont az eredeti billentyűzetet sem vettem ki, mert diktálás esetén az nagyon jó. Van olyan alkalmazás, ahol csak az eredeti jön be és a Swiftre nem lehet át állítani. Erre van valami megoldás, hogy mindig a Swift legyen?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
blakey
titán
válasz gretzky77 #317871 üzenetére
Lehet, hogy az óra alsó részét érdemes lenne áttörölni, ha túlságosan szennyezett, akkor az érzékelők nem működnek megfelelően. Semmi nem változott, ugyanúgy működik a fizetés.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
gretzky77
veterán
válasz divan #317874 üzenetére
Igen ezért sem értem, hogy mitől lett ez. Azt el tudom képzelni, hogy kéri a jelkódot mondjuk ha leveszem az órát, mert ugye ezt érzékeli!
Annyi maradt még le, hogy mindkét eszközön béta iOS fut, de eddig ez nem volt probléma és nem volt semmilyen frissítés ami ezt okozhatta volna! Passzblakey: na ez eszembe juthatott volna, viszont most megtettem és nem orvosolta a problémát!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
gretzky77
veterán
válasz blakey #317876 üzenetére
Meglett a bibi! Az óra jelkód menüjében ki volt kapcsolva a csukló észlelés valamint a feloldás iPhone-al. Sorry srácok
szabonagyur : igen, de tegnap még ment szintén bétával. De közben meglett a megoldás!
[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
Hello,
A páromnak mindig Android telefonja volt.
Most gondolkozik iphone-on.
Refurbished iphone 14 pro /apple -tol/
Vagy
Iphone 15
Között gondolkodik. Árban ugyanaz a kettő.
Szerintetek melyik , és miért? -
nagyúr
-
lanszelot
addikt
válasz Zsolt,72 #317887 üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ mindenkinek.
A linken pont azt mondják, hogy a 14 pro jobb.
Kamerája pl 3x optikai zoom-os. Ami nagy különbség.Always on azonnal kikapcsolva androidon is. Ilyen bugyutaságok nem érdekelnek.
Új kábel, filléres dolog, ilyen telefon ár mellett
Androidot se dugta monitorra, vagy tv-re sose.Kamera, makro az fontos, ha pl névjegy kártyát fotóz.
Ennyi pénzért igen jó kamera kell.
Fekete cicát fotóz akkor ne egy fekete folt legyen, hanem látszanak a fekete árnyalatok.
Viszont azt olvastam a 15 kamera szoftvere jobb.internet.Stabil 4G net kapcsolat, jó vétel.
Semmit se értek iphone hoz.
-
Sungoo
addikt
"
Az Apple digitális pénztárcája lehetővé teszi, hogy a fogyasztók virtuális betéti és hitelkártyákat, valamint jegyfoglalásokat tároljanak iPhone-jukon. Az EU-nak tett ajánlat részeként harmadik fél fejlesztők is hozzáférhetnek majd ehhez a technológiához, így segítve az alternatív mobiltárcák létrehozását.
A megegyezésre válaszul az Apple közölte: Európában is elérhetővé teszi fizetési chipjéhez való hozzáférést, valamint lehetővé teszi az autó- és lakáskulcsok, vállalati jelvények, hűségkártyák és rendezvényjegyek érintés nélküli tranzakcióit is."Úgy néz ki, beadta derekát az Apple az EU-nak.
-
M1995
aktív tag
-
lanszelot
addikt
válasz M1995 #317891 üzenetére
Igen, ezeket megnéztem, de pl amit linkeltél nincs makro bemutatva.
Se este lámpa fénynél egy fekete dolog lefotózva.Az a lényeg rossz körülmények között mit tud, nem az hogy tökéletes körülményeknel mind a kettő ugyanazt hozza.
Pont a különbségek nem lettek kiemelve.
De a többi se mutatja, mert le vannak fizetve, hogy csak jót mondhatnak. -
félisten
-
félisten
-
yoogie
aktív tag
Sziasztok,
egy gyors kérdés, vétel esetén hol lehet ellenőrizni a legegyszerűbben, hogy lopott készülékről van szó vagy sem?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
lanszelot
addikt
válasz szabonagyur #317894 üzenetére
Nem ismerem a mobil arénát.
Be tudod linkelni azt a MA -t amit említettél? -
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest