Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vargalex

    félisten

    Sziasztok!

    iPhone 7. Eddig 14.8-on maradtam, tegnap este frissítettem 15.4-re. Azóta több furcsa esetet is tapasztaltam:

    1. Reggel hívtam a főnökömet. Nekem nem volt a kicsöngéskor hallható hang, majd egyszer csak megszakadt. A főnököm szerint neki kicsöngött, felvette, de nem hallott semmit. Utána visszahívott, rendben beszéltünk.
    2. Kipróbáltam feleségemmel is, vele is ez történt. Aztán újraindítottam a telefont és látszólag helyreállt a rend.
    3. Hívott kislányom osztályfőnöke. Pár másodperc beszélgetés után teljesen elment a hang. Ezt többszöri oda-vissza hívás esetén is produkálta, végül feleségem telefonjáról beszéltem vele.
    4. Hívtam fiamat. Nálam folyamatosan csöngött, míg ő felvette és neki számolta a másodperceket is.

    Telekom hálózat, aktív VoLTE. Főnököm és feleségem szintén Telekomos, Androidos készülékkel, kislányom osztályfőnöke Vodafone-os, szintén Androiddal (a Vodafone ügyfélszolgálatot direkt kipróbáltam, több percig hallgattam gond nélkül az automatát). Fiam Telekomos, szintén 15.4-es IOS-el, iPhone 7-el. Vele reprodukálni tudom a 4-es pontban leírt jelenséget. Már reset-eltem a hálózati beállításokat. Reseteljem a teljes telefont, esetleg tegyem vissza a 14.8-at? Valaki tapasztalt hasonlót?
    Audio IC hibára nem gondolok, mert ahhoz a 4-es esetnek biztos nincs köze, illetve talán folyamatosan produkálná. Illetve a 4-es eset után felhívtam feleségemet, vele gond nélkül tudok beszélni.

    Alex

Új hozzászólás Aktív témák