- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
válasz noorbertt #256935 üzenetére
Ha már AppleCare+: jól értem, hogy egy Magyarországon hivatalos partnernél (MM) vásárolt telefonra UK címmel és kártyával (mindkettő létező és valid, nem Revolut) megkötöm, akkor a kötelező 3 évig le vagyok fedve vele itthon is?
Szifonos cikkek alapján ez jön le, de 2020-as az utolsó amit láttam belőlük. -
la_cc
addikt
válasz Sys85 #256954 üzenetére
Én szép bukóval eladtam a 11-esem Pitaka tokját, mert nem ölelte eléggé körbe a telefont és oldalról, ezért állandóan (napok / hetek) betört az üveg az oldalról kapott apróbb hatásoktól (nem ejtéstől). Szóval én eléggé csalódtam benne.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
half333
őstag
Másnál is halkult már le a felső hangszóró? Neten olvastam h alkohollal kiisztitva hangosabb lehet de nem változott. Valaki járt már igy?
-
majestic
őstag
Ban arra lehetőség, hogy a felhőben, megosztott albumokban lévő képeket letőltenina számítógépre (Mac)
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
noorbertt
őstag
válasz stickermajom #256955 üzenetére
2 évre, de elvileg igen. Nekem is új téma ez
-
merqree
őstag
válasz Qtyii #256971 üzenetére
Nem vagyok kettős személyiség, DE:
ha már tudom használni a DualSIM lehetőséget, akkor a saját és a munkáltatótól kapott telefonszámot szeretném külön-külön használni pl: wechat, Signal, whatsup, Telegram esetében.
Tehát nem akarom a munka és a privát dolgaimat egy helyen.
Ez, így 2022 küszöbén nem nagy dolog.
Ezt a hiányosságot leszámítva teljesen jól használható a telefon és az Apple szolgáltatásai -
félisten
-
OCTAMD
őstag
válasz szabonagyur #256974 üzenetére
Mit kell trükközni?
Nagyon sok éve van pl note8ason nekem 2 viber
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
félisten
-
OCTAMD
őstag
válasz szabonagyur #256978 üzenetére
Sajna ez ciki,hogy apple telo nem tudja
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
addikt
válasz T0rnad0 #256979 üzenetére
Végül most éppen egy Caudabe Sheath megrendelése mellett döntöttem. Utánanéztem, videókat, kommenteket, és a beszámolók erről győztek meg a legjobban.
Csodálkozom, hogy itt alig került megemlítésre eddig, visszakeresve rá. Emberek tömege mondja azt, aki próbálta, hogy ez a legjobb, pedig sokat próbáltak.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Citroware #256982 üzenetére
Mert a legtöbben itthonról veszünk tokot és emiatt az itthon ismertebb tokokkal van tapasztalat leginkább,ismeretlen,vagy kevésbé ismert tokokat emiatt kevesen tudnak ajánlani.
Annyiféle márka és tok van a világon (főleg szifonra),hogy lehetetlen hogy mindegyikkel legyen tapasztalat és legyen rá ajánlás.Ha megjön akkor szívesen várunk egy beszámolót róla.
-
félisten
-
addikt
válasz Tsebacsi #256983 üzenetére
Így van, csak Amerikában kapható, onnan rendelhető, import két hét és még adózni kell utána, ugyanakkor ezzel együtt is kicsivel olcsóbb mint a gyári vagy pl a Pitaka, amit majdnem megvettem.
De annyira jókat mondtak róla, hogy nem választhattam mást. Túl sokan állították azt, hogy ez a topok topja.
Sajnos beszámolóm nem lesz túl mérvadó, mert az elmúlt évtizedben nem használtam semmilyen tokot semmilyen telefonomra. Régebben igen, és utáltam.
Mindig óvatos voltam, így sosem sérült komolyabban egyik telefonom sem.[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
válasz szabonagyur #256985 üzenetére
Egyébként igaza van. Ez a funkció nekem is hiányzik, hogy két számmal lehessen Vibert használni iPhone-on. Tök mindegy, hogy az iOS- vagy a Viber miatt nincs iPhone-on ez a funkció. A lényeg az, hogy nincs. Pedig lehetne. Szerintem.
- mozi bolondéria -
-
veterán
válasz Citroware #256986 üzenetére
Gondolom véletlenül sem Youtubeon nézted a teszteket…
Sok youtuber némi anyagi,vagy tárgyi ellenszolgáltatás fejében az egekig tud mindent magasztalni.
Persze ezzel nem azt mondom,hogy minden sz@r amit felmagasztalnak,csak annyira nem kiemelkedőek a többi hasonszőrű gyártó termékeihez képest mint amennyire istenítik az adott terméket (legyen is az bármi).
Nagyon sok toknál láttam és olvastam már hogy az az adott tok a legjobbak legjobbika,közben meg 12/1 a maga kategóriájában. -
Qtyii
tag
válasz szabonagyur #256985 üzenetére
Nem troll az csak ez a véleménye … ha tovább nyomja és csak trollkodik kapja a bannt gyorsan felajánlja neki nemsoká valaki
-
half333
őstag
Iphone X-re melyik ios-t ajánljátok inkább maradjon az 14.8 vagy a 15.2? Félek h jobban merűlne vagy bug-os. Valaki próbálta már?
-
-
tonyqa23
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest