- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyqa23
senior tag
Sziasztok! Szamitogeprol usbc porton mennyivel tölti a telefont? Eddig a 20 wattos gyári adaptert használtam, de a májusi 12 pro is leesett 97%-os akksira. Az előző xs-em 11 hónaposan volt 100%-os és az 5 wattos töltővel töltöttem.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
-
kutga
nagyúr
válasz burgatshow #253358 üzenetére
Nálam még van, I7, 15.1, Voda.
[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
Gubu0101
veterán
válasz burgatshow #253358 üzenetére
Az erdekes jelenseg,ha masnak meg ott van,mint nekem is,mm a VoLTE kapcsolo
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Norbi887
aktív tag
válasz bigdady #253322 üzenetére
Ez működik itthon is már akár most, ha megcsinálom?
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
k.viktoria
csendes tag
Sziasztok, a telekomnál tervezek decemberben 13 prot venni, és hát tudom, hogy másodlagos dolog de múlthéten még fel volt sorolva a silver is de most már nincsen. Jól sejtem, hogy akkor nem is lesz? 12-tőt néztem és ott se volt mind a 6 szín felsorolva.
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz burgatshow #253366 üzenetére
Ugyanez, ott viszont van Wifi hívás menüpont egyel kijjebb.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
kagzer
aktív tag
Van arra mód, hogy a FaceTime audio hívások indítása ne szalagcím legyen?
Ha kikapcsolom akkor csak a bejövő hívás lesz teljes képernyőn, az indítás továbbra is szalagcím.
Elég kényelmetlen főleg hogy teljesen háttérbe teszi és mielőtt bontanám a hívást a bal felső sarokban a kis zöld hívásikonra kattintva újra előtérbe kell tenni. -
Topikgazda
válasz k.viktoria #253364 üzenetére
Készlettől is függ, van, hogy kiveszik, visszarakják, akkor is, ha épp az a szín sem elérhető épp, ami meg meg van jelölve.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Gubu0101 #253314 üzenetére
Az 5G-vel esett el a lehetőség, a 3G-re kényszerítés.
Sokunknál már a dobozból kivett telefonon nem lehetett only 3G-t állítani (még a 14.8-nál)[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
bnorci71
addikt
válasz bigdady #253336 üzenetére
nyáron Ausztria Olaszország Svájc volt kirándulásunk. Az olasz étterembe a kiscsaj minden áron be akarta a QR kódot olvasnia telefonba megnyitott EESZT igazolást nem sikerült neki. Ezután mentünk Svájcba na mondom a határőr ha lesz ő nem fog 4-5kisérlet után legyinteni így inkább kinyomtattam és tényleg nonszensz hogy egy szar A4 papírt hurcolgassak magammal ha ebédelni akarok.
Ja és hiába letöltöd következő alkalmazás megnyitáskor/vagy idő elteltével újra le kel kérned.
burgatshow ezt nem tudtam
Egyébként egytelen határátlépésnél nem kért senki semmit mondjuk nem is találkoztam sehol határőrrel[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Topikgazda
Kinek mennyi idő alatt tanulta meg az optimalizált töltést a telefon? Nekem kb. 1,5 hét és még semmi. Mindig ugyanakkor veszem le reggel a wireless töltőről, a lefekvés ideje azért kicsit rugalmasabb.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
kakuk.tamas
addikt
válasz hkari #253376 üzenetére
Fogjátok már fel, hogy ez NEM a Telenor hibája, hanem az Apple-é!
Ha bekerül az 5G a hálózati menübe, kikerül a 3G!
Mióta megjelent a 12-es széria, ez így van! (De legalábbis a 14.8 óta biztosan)[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
-
Noxy
veterán
válasz bigdady #253336 üzenetére
Ugye ezt a roaming/térerő problémát azért nem gondoltad komolyan?
A másik meg az hogy nem az eeszt app tehet arról, hogy nem tudod onnan a könyvek app-ba berakni offline elérésre, ha már roaming/térerő problémákra hivatkozol. [kép]bnorci71
Ausztria, Németország határ, telefonon mutatva elfogadták.
München étterem szintén.
München, Róma reptér szintén.
Olasz étterem szintén OK.
Most már a tárca app-ban van automatikusan 100% fényerővel, hogy könnyebben betudják olvasni.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Gubu0101
veterán
válasz kakuk.tamas #253382 üzenetére
Egyszer mar leirtam,de meg ismetlem,hogy a hetfoi 15.1-es frissitesig nekem benne volt a 3-4G kapcsolo 12 Pro/Telenor.Sot,van akinek a VoLTE kapcsolos sincs mar meg,nekem meg mindig ott virit,pedig most kivancsisagbol csinaltam egy repulomodot,ahogy fentebb javasoltak.Teny,hogy az 5G erkezesevel,most mar nincs 3-4G kapcsolasi lehetoseg.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
-
kakuk.tamas
addikt
-
bnorci71
addikt
-
Gubu0101
veterán
válasz kakuk.tamas #253388 üzenetére
Igen,olvastam.De mire felenk eler,ott ahol lakok…
-
tonyqa23
senior tag
Veszek is egy 5 w adaptert, en is ejszaka felraktam a xs-t, reggel levettem es az ugy jo volt neki. Ez a 20 wattos gyilkolja.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Nem találom hol lehet kikapcsolni azt hogy az airpods ne olvassa fel az értesítést és az üzenetet amit kaptam. Tudnátok segíteni? -
félisten
-
Gubu0101
veterán
válasz szabonagyur #253394 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Gubu0101
veterán
válasz szabonagyur #253396 üzenetére
Engem sem zavar,főleg itt kint.Lehet nem szándékosan vették ki,csak valami hiba csúszott a gépezetbe
-
pergabb
senior tag
válasz Gubu0101 #253397 üzenetére
menj a beállítások<info menübe, van elérhető hálózati frissítés, akkor le lehet tölteni. Nekem is volt 3g, volte és minden, a 15.1 után is, de amint oda beléptem és frissítettem, már csak 4g, 5g, 5g auto maradt, sem 3g, sem volte, amiért mérges is vagyok, mert itthon 1 pöcök van csak, 3g-re tettem mindig, az fullos volt, a fene sem akarja, hogy küzdjön a térerő miatt a telefon. Felőlem kivezethetik a 3g-t, csak akkor legyen már ténylegesen 99%-ban elérhető 4g, mert ez netto hazugság, hogy van (telenor)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest