Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz rithm #239059 üzenetére

    "Ezek szerint iCloud mentést tudok készíteni az itthoni gépemre?"

    Nem, dehogy, félreértetted. iCloud mentést az icloud-ba tudsz csinálni. Az icloud ugye egy felhőszolgáltatás, és icloud mentés esetén a telefonról készített mentés nem a gépeden tárolódik, hanem az icloudban.

    "Nemrég akartam fotókat menteni Windows 10-re, és legnagyobb meglepetésemre nem látta a DCIM mappát, hanem valahogy a Windows fotó alkalmazáson keresztül akart menteni. Ez csak ideiglenes dolog lett volna?"

    Szerintem látnia kellett volna, a lényeg hogy a telefont láttad. Itthoni windowsos gép hiányában nem tudok erre neked válaszolni, hátha valaki megmondja. Elvileg a Sajátgép (Számítógép? lehet hogy így hívják most az új windowsban) alatt látnod kellene az eszközt, aminek a DCIM könyvtárát könyvtárként látod, és tudod másolni.

    "Több alkalmazásnál megjelenik, hogy családi megosztás lehetséges. Tehát egyet fizetsz és többen használhatják. Gondolom, ez is az iCloud használatával lehetséges."

    Hát, bizonyos fajta képpen igen, a telefonon az apple id beállításaid alatt tudsz hozzáadni családtagokat (azaz az apple id-jüket) és akkor ők is tudják használni. A megosztás előtt már megvásárolt tartalmakat is tudják használni, illetve az előfizetések közül a gyáriakat biztosan (pl. zene, vagy icloud drive tárhely).

Új hozzászólás Aktív témák