- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
aujjobba
addikt
válasz TheBikerider #210796 üzenetére
Főleg ha a vakolatot is leveri, elég nehéz manapság normális szobafestőt találni.
-
tboldi
nagyúr
válasz TheBikerider #210780 üzenetére
AIDA64-et telepítsd, de tuti, hogy Intel van benne.
Amúgy nálam sincs semmi gond - XS Max, 13.3 DB1, 1 db fizikai Telekom SIM, Intel modem, VoLTE bekapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
Régen iTunes tudott alkalmazások rendezését, azaz gépen egyszerűbben átpakolgattam az "ikonokat" ahová akartam, most erre nincs valami hasonló?
-
zsistvan
tag
Sziasztok!
Most költöztem át iOS-re.
Beállítottam alap email fióknak a gmail-es fiókomat. Ez a Gmail nevet kapta automatikusan.
Felvettem egy új fiókot aminek saját nevet adtam.
Így két fiók volt beregisztrálva. Amikor a fiókoknál megnéztem őket akkor elég zavaró volt számomra, hogy az egyiknek gmail volt a neve. Át szerettem volna nevezni, de azt nem engedte. Ezért gondoltam, hogy kitörlöm és felveszem újra.
Mikor az újat létrehoznám hibaüzenetet ad, hogy a fiók már létezik, viszont a fiókok között csak a másodjára rögzített szerepel.Tudna valaki segíteni, hogy tudnám ismét berögzíteni a saját fiókomat?
Nem tudom, hogy fontos-e, de az email címem megegyezik az Apple ID-val.
-
Cyberbeni
addikt
-
belan
addikt
válasz TheBikerider #210809 üzenetére
Vágd a falhoz te is . Tuti jó lesz utána majd ki festek nálad !
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
-
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok!
Az ismerősöm iPhone X készüléknek a mikrofon hangja hívás közben a fejhez tartva normális, viszont ha eltartja a készüléket a fejétől, úgy, hogy a felső beszédhangszóró természetesen a fülénél akkor olyan a hang hívás közben, mintha egy kútból vagy valami mögül telefonálna, kb. hasznákhatatlan az új iOS 13 óta, hiába van fent a legfrissebb, semmi nem javult meg. Más valakinek van hasonló hibája? A lightning szalagkábel cserélve lett emiatt, hátha megoldja a problémát, viszont a lightning szalagkábel csere után is fennáll a ugyanez a probléma... Valószínűleg ez alap hiba lesz....Sajnos.
Ötlet?
Holdfény javítás? -->> Holdfény alatt, jól be WD-40 ezni a telefont, majd jobb kézzel, bal váll felett elhajítani jó messzire és venni egy másikat?/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Teljesen lemerült a telefonom és amikor feltettem töltőre, akkor a dátumot és időt rosszul írta ki. Találkozott már valaki ilyennel? Szerintetek mitől lehet? -
zolee1988
tag
válasz timelord1987 #210823 üzenetére
Sima iPhone 5-nél volt ilyen múlt héten, még régi 9-es szoftverrel. A GPS WNRO hiba gondolom.
-
nederlanden
senior tag
Ez mar katasztrofa mit muvel honapok ota a csaladba minden iphone a 2evestol a vadonatujig!!!!hanyingerem van kivenni a zsebembol mert biztos hogy valahol megakad, hibazik, lehetetlene teszi az irast, nem tudom elohozni lezart kepernyon alulrol a lehetosegeket(szeblampa, szamolo, wifi, kamera....stb..) lessz ez mar jobb vagy nezni kell mast??
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
hdanit610
aktív tag
válasz nederlanden #210828 üzenetére
Nem tudom nektek miket művelnek, nekem a családban sok iPhone van és senki nem panaszkodik, hogy mindenféle random dolgokat csinálna. Szintén 2-2,5 évestől vadonat újig. Ráadásul igen aktívan vannak használva, nemcsak 1-2 hívásra naponta.
Ettől persze még nézegethetsz masfelé, nem köt az Apple-höz semmi.
-
B-L-A-C-K
titán
Érdekes ez, asszonynak SE van ami nem mai darab, de semmi baja, nekem most Pro előtte XS, szintén semmi panaszom nem volt rá.
-
btudos
nagyúr
iPhone 8-cal voltak problémáim, memóriakezelés, hirtelen belassulás amit csak hard reset oldott meg (hálózateldobással nem találkoztam - Telekomos kártyával), de a 13.2.2-vel úgy néz ki minden rendben van, nincs panaszom semmire lassan egy hete.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
nederlanden
senior tag
válasz hdanit610 #210829 üzenetére
Iphone 8 plus mindketto es egy sr lefagy, naponta tobbszor, mondjuk hasznaltauto/face gorgetes kozben ugy, hogy ki kell lepni mert semmit nem reagal. Iraskor nem lehet belejavitani mint regen, hogy ha ott tartottad az ujad kinagyitotta a beszurt reszt. A lezaro es billenytu hang csak ugy megszunik/lenemul mig ujra nem inditom. Sok helyrol mar nem lehet linket bemasolva atkuldeni mert lefagy. Zarolt kepernyorol par tipusu ertesitest nem lehet kozvetlen megnyitni mert visszaugrik maga az ertesitesre. 4g-n beszelgetesek utan ledobja a tererot es nincs szolgaltatast ir ki, igy mar hetek ota csak 3g- mukodik.
Ne mondjatok mar, hogy hibatlanul mukodnek az iphoneok mert itt a kornyeken mindenki ki van akadva mennyire megbizhatatlan zavaros lett.[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz nederlanden #210832 üzenetére
"Iraskor nem lehet belejavitani mint regen, hogy ha ott tartottad az ujad kinagyitotta a beszurt reszt."
Az új iOS-ban ezt már a szóköz haptic touch-ával lehet előhozni.
A többi közül egyedül azt tapasztaltam, hogy íráskor elment a billentyűhang egyszer.
-
kchris78
veterán
Valaki el tudná magyarázni aki látja a számok összefüggéseit hogy a képernyőidős értékek miből jönnek ki? Mi az amiből a szürke hízik??? Most a mai napon látom - mert a beállítások hízlalja és azt mutatja is mint beállítások... De a többi napon múlt héten abszolút nem látni hogy mégis mi a f.szból jött össze... Plusz a Safari alatt lévő weboldalak is ott vannak ami nyilván átfedés (oké itt ahogy látom nem adja hozzá 2x...).. De ennyire érthetetlenül megcsinálni ezt a szart....
-
DaveHutt
őstag
válasz nederlanden #210832 üzenetére
A legtöbbje, amit leírsz ios13 “feature”. Még a térerő dobálás is.
-
allein
addikt
Urak, hölgyek nem tudom ki, hogy van vele. iOS 12 alatt a XS Max, iPad Prom is fürgébb és gördülékényebb volt. Pedig iOS 13 óta azért volt már pár patch. Egyetértek, hogy kell újítani de én annak a híve vagyok, hogy ha már valami jó és bevállt, azt ne piszkáljuk.
Nálam nincs gond amúgy, nem akad, nem fagy le, viszont érzem, hogy egy kicsikét belassultak a dolgok. Nekem ez fura, kíváncsi leszek a Pro Maxra, mert úgy döntöttem mégis leváltom a tavalyi XS Maxot.
Asszonnyak i7Plus van és ott is érzek némi lassúlást, nem tudom minek köszönhető ez az egész. Tényleg az van amit már lehetett régebben hallani-olvasni, hogy az Apple ezt tudatosan csinálja?
-
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok
Lehet már végre olyat AM-ban hogy egy lejátszási listába ha teszek új zenét akkor a lista elejére teszi, vagy 2019-ben se megoldható?• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
nord_
veterán
válasz norbertoth #210840 üzenetére
Már elég régóta lehet szerkeszteni a saját lejátszási listák sorrendjét...
-
norbertoth
senior tag
Nem a lejátszási listáét szeretném, hanem annak tartalmát, ha hozzáadok egy új zenét ne legalulra tegye már az újat hanem legelőre. Tudom hogy azt is lehet szerkeszteni, de alulról húzgáljam legfelülre...nagyon modern 2019-ben ez a megoldás. Főleg ha van egy 200 dalos playlist és annak az aljaról 😂
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
kchris78
veterán
válasz allein #210838 üzenetére
nincs ebben semmi szándékosság. csak ha valamilyen kódot megírsz és azt elkezded fejleszteni toldozni foldozni az lassabb lesz... ha újabb funkciókat akasztasz rá akkor meg főleg... pl képernyőidő mérése... folyamatosan írja a háttérben hogy mennyi ideig futott micsoda. oké ez pont nem egy cpu ill memória igenényes dolog HA jól van megírva.. de sok mindent kiosztanak egy junior fejlesztőnek implementációra aztán KI TUDJA hogy írja meg végül... újra meg nem fogják írni mert annak nincs látható eredménye azon kívül hogy stabilabb és valószínűleg gyorsabb lesz (Valamivel, mert a funkcónak benne kell lennie). csdak ha már összeomlik a szarból készült vár akkor kényszerülnek erre. de ez nem operndszer függő, mindenbe újabb és újabb dolgokat tesznek.. amíg nem csinálják meg azt hogy na jó akkor újraírjuk az egészet addig csak nő és nő a komplexitás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest