- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveHutt
őstag
13.2.2 helyzetjelentés X-en: javult/régihez visszatért a készenléti fogyasztás, jobb a ram menedzsment.
-
tboldi
nagyúr
válasz -secret- #210650 üzenetére
+1
Mondjuk ha csak az ultra wide lencse hiányzik, akkor némi kompromisszummal, de megoldható a XS Maxon is.
(#210653) Bilux: Én használok, de külön van a telefon és az óra. Előbbihez egy ilyen Ugreent vettem, utóbbihoz pedig egy ilyen szilikon izét, amibe a gyári töltőt kell beleapplikálni.
Amúgy nekem ez tetszik a legjobban, de sajnálom rá a pénzt.[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
válasz allein #210649 üzenetére
Én váltottam nekem jobban tetszik mint a Xs max ,ha kamerát ki használod akkor igen érdemes váltani , de aksi is észrevehetően jobb ! De valakinek nem fogja meg érni váltani, kamerát én se használom ki .
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
ittakary
nagyúr
egy órája keresem de nem találtam olyan oldalt ahol az iPhone-ok képernyőinek FIZIKAI mérete le lenne mérve mm-ben:
ennyi félét számoltam össze
1) 6/7/8
2) 6/7/8 Plus
3) x/xs/11pro
4) xr/11
5) xsmax/11promax -
buci30
addikt
Tényleg lassan több frissítés érkezik ios-ra mint anno android időszakban. 😂😂
Nevetséges mit műveltek Apple téren az utóbbi években.... 🤬😔iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
lugosi
MODERÁTOR
Másnál csinált ilyet a telefon? Írtam, először csak azt vettem észre hogy nincs billentyűhang, majd miután elküldtem az üzenetet és letettem a telefont az asztalra, pár mp múlva alma logó és csinált magától egy restartot.
a vadi új 13.2.2 -
belan
addikt
A ios12 jobban szeretem mint a mostanit .
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
veterán
-
kacsaesokos
tag
Hali!
Valaki valami ötletet pls!
Iphone 8, 2017 decemberi vásárlás, 86 % -os akkumulátorral.
Amióta párosítottam vele egy apple watchot azóta az üzemidő drasztikusan lecsökkent, konkrétan töltőn kell használni a telefont.[link] 1 óra screen on time sikerül a telefonnak...
Apple watch nélkül is percenként kb 1%-ot merül, ha használom.
Szívesen fogadok tippeket mit lehetne tenni. -
belan
addikt
válasz kacsaesokos #210676 üzenetére
Aksi csere legjobb megoldás !
-
Mr.Silkó
veterán
válasz kacsaesokos #210676 üzenetére
Aksi csere mindenképpen hasznos lehet a későbbiekben, de egy gyári vissza sem árthat, mert itt valami rendesen szívja az akkut a háttérben. A 86%-os aksi ugyan valóban érezhető üzemidő visszaesést hoz, de azért nem ennyire durván, mint nálad (korábbi tapasztalat).
-
veterán
-
veterán
-
Jst
csendes tag
Sziasztok!
Dualsimmel használt 11pro estén van lehetőség csak az egyik tel számot DND-be rakni. ?
pl szabin a cégest kiiktatni, a kártyát nem venném ki. -
Godfather
aktív tag
-
jeromosi
aktív tag
Sziasztok.
Off kérdés
Milyen bluetooth audió adaptert érdemes venni xr-hez, hogy minnél kissebb legyen a késleltetés?
Előre is köszi. -
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz TheBikerider #210697 üzenetére
Igen nàlam, mivel én írtam, de látom mostanában ràm vagy állva, remélem hamar elmúlik...
-
vzsryl
nagyúr
Esedékes lenne a 11 megvétele, és mindenképpen szolgáltatónál, mivel így sokkal olcsóbban tudok hozzájutni. A helyi Telenor üzletben nincs a 11-es szériából semmi, és csak 1-2 hetente kapnak 1-1 készüléket.
Van esetleg itt a topikban olyan, aki rendelt 11-et a Telenor webshopjában? Ha igen, akkor arról szeretnék információt, hogy kb. mennyi időbe telt, mire kiszállították a készüléket. A helyi üzletben azt mondták, hogy hiába akarom megrendelni, úgysem fog sikerülni, de az biztos, hogy nem lesz onnan 11-em... Ezt felháborítónak tartom, tehát inkább valós élményre lennék kíváncsi.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
lugosi
MODERÁTOR
Ne izélgessétek már egymást srácok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest