Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sziasztok!

    Google drive appot használom telefonon, kizárólag fájljaim megtekintésre. Az app-ban lehet "kezdőlap" illetve "fájlok" nézetet kiválasztani, én az utóbbit használom, mert így látom a teljes könyvtárstruktúrát és ebben keresni sokkal könnyebb.

    A gondom a következő:

    PC-n szoktam feltölteni illetve törölni a file-okat. 2-3 hónapja vettem észre először, hogy pc-n történt feltöltések több órát is késve vagy akár egyáltalán nem jelennek meg az app "fájlok" nézetében. A törlések még rosszabbak, a pc-n való törlést követően az app/fájlok nézetben még napokig látom a fájlokat, megnyitni már nem lehet őket, de ott vannak. Csak akkor tűnnek el, ha törlöm az appot, majd reinstall.

    A "kezdőlap" nézetben jó a szinkronizálás, ott azonnal látszódik ha pc-ről feltöltök/törlök, de a "fájlok" nézetben nem. Amit nem értek, hogy elvileg a kettő csak nézet-beli különbség, ugyanazt a tartalmat kellene mindkettőnek megjeleníteni, csak másképp. Hogy lehet az, hogy egyikben már a szinkronizált tartalmat látom, a másikban pedig nem?

    Az első képen a "fájlok" nézetben ott a 01.jpg, pedig már töröltem pc-n a drive-ból, a másodikon pedig ha törölni próbálom jelzi hogy hiba, hisz már nincs ott. Gondolom az app cache ikonja marad még ott, de az miért nem tűnik el? Mivel sok fájlt mozgatok, ez elég idegesítő. Vmi ötlet?

    Iphone 8, ios 12.3.1, minden app a legújabb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák