Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chiftain

    aktív tag

    válasz HUTCHDB #151112 üzenetére

    Ugyanott tartasz már oldalak óta. Te egyedül vagy itt aki érti ami le van írva. Meg vagy győződve róla hogy mindenki más funkcionális analfabéta.
    Leírsz pl. egy ilyet: "Az ICLOUD SZINTEN IOS". Aztán amikor erre többen reagálnak hogy ez nem így van, rögtön meg vagy sértődve hogy de te tudod ám hogy nem ugyanaz. Akkor ezek szerint nem tudod leírni normálisan. Aztán meg csodálkozol hogy nem értik amit írsz. Akkor most elárulom hogy itt mindenki érti amit írsz, de csak azt értik amit ide összedobálsz hozzászólás gyanánt. Amit gondolsz akár jól akár rosszul azt nem értik mivel nem tudod megfogalmazni. Nehogy már te állíts be mindenkit hülyének. Előbb tanuld meg kifejezni magad értelmes módon aztán lehet erről majd beszélni.

    Eléggé unalmas már oldalakon keresztül azt olvasni hogy téged itt nem ért meg senki pedig tényeket írsz le, de itt mindenki csak támad meg védi a hibáktól hemzsegő ios-t. Ha neked nem kell segítség akkor minek ez az ámokfutás?

    Ja én nem értettem hogy a smoothságról beszélsz, aminek a jelentését nem is ismered. Nyilván azért reagáltam úgy rá hogy az erősebb vasakon minden esetben folyamatosabbnak láttam a működést. Ugyan már leírtam de képzeld el a hardware is befolyásolja egy rendszer folyamatosságát az optimalizáción kívül.

Új hozzászólás Aktív témák