- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
i6, 161 ciklus 0% elhasználódás.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteAngel89
aktív tag
22 ciklus 0% elhasználodás.
iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
nikos21
aktív tag
Üdv volna egy olyan kérdésem, hogy a garancia az a telefon töltő adapterre is vonatkozik vagy csak a telefonra?
tegnap még használtam most akartam tölteni de se kép se hang a családban van még egy töltő aljzat azzal megpróbáltam és jó, -
kiszi07
senior tag
5 ciklus és 100 % 3 hetes teló, mondjuk nekem a gépemen sincs túl sok
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
buvartacsko
addikt
válasz WhiteAngel89 #133102 üzenetére
igen, ez így nyilván nem annyira érdekes. olyan készülékeknél érdekesebb amik több hónapos, jó sok ciklus van benne.
-
csabiks
senior tag
ha már a töltés és elhasználódás szóba került. kíváncsi vagyok ki hogy tölti a telefonját (egész este töltőn, vagy csak akkor ha 5% és 100%ig, vagy össze vissza stb stb).
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
lacy86
addikt
Igen szoke kerdes
A ciklus azt jelenti, hogy hanyszor toltottem fel a telot?
-
nikos21
aktív tag
ez most jött
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #133117 üzenetére
Totál reális, ha miden nap lemeríti mondjuk 40-50%-ig. A teljes ciklus 0-100-ig értendő. Ha Mindig rátöltögetsz 50-ről, akkor 2 töltés alatt kerül bele egy ciklus.
Én mondjuk gyakran töltöm, mert brutálisan merül, így tartok 250 ciklusnál fél év alatt. A program jól jelzi, ez 100%. Fentebb írták pár napos telónál az 5 ciklust.
-
univerzita
addikt
válasz lacy86 #133111 üzenetére
Nem egészen. Ha most 80 %- kon van a telefonon és felteszed tölteni és 100%- kon leveszed az nem egy ciklus. Ha másnap 20%- kon teszed tölteni és 100% leveszed, ez sem egy ciklus. Hanem a két érték ami kiad 100%- kot( egyik nap 20, másik nap 80 azal kijön a 100% ( ez egy ciklus).Elkéstem.
[ Szerkesztve ]
-
mr.tamasbiro
őstag
Majdnem minden este este de van,hogy napközben rátöltök,hogy másnap kelljen csak tölteni. Akkor egész éjszaka rajta van.
-
lacy86
addikt
Nekem is jott update!
Ne mar!
1,4GB -
Kommy
veterán
válasz B-L-A-C-K #133117 üzenetére
Pedig teljesen reális, a tegnapi nap jóformán nem is használtam a telefont és 77%-al raktam töltőre. Hét közben sincs sok időm nyomkodni, így akkor is könnyel előfordul, hogy bőven 50% felett rakom töltőre.
Így könnyen előfordul, hogy nálam egy ciklus 3-4 nap alatt történik meg.
-
bigdady
nagyúr
Nekem is kint az uj 9.3 ipad minire 1.4 gb pedig nem volt vele baj
Ja es 239 ciklus 94%-os aksi
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
Párom i5S a megjelenés óta 2013 szeptemberi és 1178 ciklus; 11%-os elhasználódás (89%)
Azt hittem sokkal rosszabb ez azért nem gyenge. Egy Samsung ilyenkor már aksi cserén stb túl lenne 😊iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Nescafé
őstag
Akkor csak a régi készülékekre jött az uj 9.3?
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
B-L-A-C-K
titán
És most az lesz hogy az eddigi szuper 9.3-at, a javított változattal elkurták, és lagolni fog, és fagyogatni...
-
senior tag
Srácok!
Arra lettem figyelmes az elmúlt napokban ,hogy a Sirim szó szerint süket lett. Nem veszi a hangot. Videónál,hangfelvételnél,telefonálásnál van hang, szóval a mikrofon tutira jó. SIRI-t kapcsoltam ki-be, hard reset, de nem segített. Valami ötlet? Másnak esetleg hasonló?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB
-
csab2
veterán
Sziasztok!
Tudom, hogy unalomig ismételt téma, de sok mindent olvasok össze-vissza és elbizonytalanodtam.
Szóval az iPhone garancia érvényesítéséhez elég az IMEI, valóban nem kell hozzá számla és garanciajegy?
Előre is köszönöm a válaszokat!Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
-
törölt tag
Pc -n az itunes már a jó frissitést tölti? Telón sajnos besült a frssités és gépen kell csinálnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest