- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
válasz ny.erno #129700 üzenetére
Feltöltés után itthon néztem, hogy Holland aki fotózta mondta angol én meg nem is néztem csak feltettem ide, amire haza érek lesz válasz..., amikor néztem mar nem volt idom szerkeszteni 😂 Meg mondták is azóta, hol vásárolt igy minden okes. De köszi
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
max-pain
senior tag
válasz Blyan #129616 üzenetére
Kozel duplajara semmikepp. Meg a kozel masfelszeres teljesitmeny se lesz meg (inkabb +20-30%). 2 GB ram meg erdekes lenne, mivel a 6 eseteben sincs annyi (az pedig tovabbra is a piacon marad, ez meg ugye ala lesz pozicionalva). Erre 5s-rol csak akkor eri meg valtani, ha az mar rossz allapotban van vagy hianyznak majd az uj funkciok (Apple Pay, uj LTE frekik (bar ez utobbi itthon nem lesz relevans), stb.).
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz max-pain #129704 üzenetére
A cikk alapján, amiről beszélgetünk és amire most Te válaszolsz, aszerint A9 és 1 giga RAM. Pont azt írtam, hogy az A8 + 2 giga RAM lett volna a értékelhető megoldás.
Apple's new 4-inch iPhone is rumored to feature an A9 chip with M9 motion coprocessor, 1,624 mAh battery, 1GB of RAM, Bluetooth 4.2, Apple Pay, VoLTE, 802.11ac Wi-Fi, and 16GB and 64GB storage models, but 3D Touch appears unlikely.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
karpiepowa
csendes tag
Sziasztok! Fél éves sincs az iPhone 6 készülékem, de a minap azt vettem észre hogy iszonyatosan nekiállt recsegni a hangszórója amikor hívnak. Mi a teendő ilyenkor? Csak hogy tisztázzuk, nem ejtettem előtte vízbe stb. szóval azt kizárhatjuk hogy vizesedett volna a szerkezete.
-
Blyan
félisten
válasz karpiepowa #129706 üzenetére
Soha nem értem az ilyen jellegű kérdéseket. Nyilván nem az, hogy földhöz vágod vagy magad akarod megszerelni, hanem hogy elviszed garanciális javításra.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
max-pain
senior tag
válasz Blyan #129705 üzenetére
Jogos, abban tenyleg az van. A reagalosom fele emiatt valoban hibas (en meg abban a hitben voltam, hogy az A8 tovabbra is a befuto a korabbi pletyik alapjan). Viszont az reszemrol tovabbra is all, hogy teljesitmenyben nem pozicionalhatjak a 6 fole (vagy legalabbis nem ertem, hogy mikent). Szoval nekem 2 GB mindenkepp fura lenne. Nyilvan emiatt szamomra az A9-es pletyi is az. Szoval szerintem vagy A8 lesz, vagy az A9 viszonylag alacsony orajelen fog jarni.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz karpiepowa #129710 üzenetére
Miért küldenének el a francba, amikor beállítasz egy 200.000 forintba került készülékkel, hogy recseg a hangszóró? Nem tudom milyen gyakori, de még ha egyedi hiba is, akkor sem tartozik abba a kategóriába, amivel meg lehetne tagadni a garanciáztatást.
(#129709) Scholes9
Szép álom...
[ Szerkesztve ]
-
-
Blyan
félisten
válasz karpiepowa #129713 üzenetére
Na ezt sajnos - budapesti lévén - nem tudom.
De biztosan tudja valaki más majd rá a választ.
-
Blyan
félisten
válasz max-pain #129708 üzenetére
Miért ne pozicionálhatnák a 6 fölé, ami addigra egy másfél generációs lemaradásban lesz? Másrészt, az A9 előrekerülésével szintén a 6 fölé pakolnák az újdonságot.
A 2 gig RAM-nak meg több értelme lenne, tekintve, hogy az elévülést a közel vagy távolabbi jövőben nem az SoC gyenge teljesítménye, hanem az operatív háttértár mértéke fogja megszabni - szerintem legalább is, itt az iOS vonalon.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz karpiepowa #129713 üzenetére
Ha független és nem a szolgáltatónál vetted akkor Ausztriába is ki viheted. [link]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
max-pain
senior tag
válasz Blyan #129715 üzenetére
Nem arrol volt szo, hogy az 5s araban jonne az 5se? Igy nem nagyon latom hogy lohetnek be a 6 fole. Ha a 6 araban jonne akkor szerintem is megtehetnek (lasd az ugyanolyan arban levo ipad air (a nagyobb) es ipad mini 4 (az erosebb) kozotti osszehasonlitasban).
Az meg hogy mi jo az elevulesnek ketlem hogy komolyan szamitana az Apple-nek (vagy barmelyik gyartonak). -
VipJoco
tag
Apple Store megállt? Vagy csak nekem nem tölt semmit?
-
Blyan
félisten
válasz max-pain #129719 üzenetére
500 dollárt írnak különböző cikkekben, az 5s most $450 a 6 meg $550.
Nem nagyon látok okot arra, hogy ne lőhessék fölé, másrészt, amit még mindig nem értesz, hogy az A9-cel is fölé lövik be (ha az lesz benne). Sőt, azzal igazán.
Amúgy bárhogyan is lesz, szvsz a 2 gig RAM lenne a fontosabb, nem a - ma - leggyorsabb SoC.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Amúgy simán el tudom képzelni, hogy az i7 megjelenésekor az i6 meg az i5s megy a levesbe, a store-bol. S akkor a pozíciónálási probléma meg is oldódik.
-
Blyan
félisten
válasz BeastMode #129725 üzenetére
Ha behozzák az i5SE-t, vagy bármi is lesz a neve, akkor bőven nem. Vegyük azt, hogy az i7 és Plus nem változik kijelzőméret tekintetében, ha így lesz, akkor tök felesleges 3 x 2 készülék csoport (i6, i6Plus, i6S, i6SPlus, i7, i7Plus) ugyanolyan méretben, plusz az új 4"-os. És nem is nagyon vall az Apple-re.
i5SE, i6, i6Plus, i6S, i6SPlus, i7, i7Plus? Kicsit zsúfoltnak tűnne a paletta így, 7 aktív készülékkel, az i5SE, i6S, i6SPlus, i7, i7Plus féle változat ráadásul tökéletesen másolná a mostani kínálatot, ami kb elégségesnek is tűnik.
Más:
Némi összefoglaló, amit eddig lehet tudni az új 4"-os készülékről. [link][ Szerkesztve ]
-
xlife11
senior tag
Srácok, valaki a nyugat-dunántúlon tud olyan szervízt ahol hivatalosan garanciáztatják a készüléket? Érdemesebb lenne inkább Budapestre elmennem? Illetve meddig tarthat egy ilyen folyamat, mik a tapasztalataitok? Köszi előre is
-
Ragnar95
félisten
válasz xlife11 #129729 üzenetére
Ha szolgáltatós a készülék, akkor bármelyik ügyfélszolgálaton leadhatod a szolgáltatódnál, de ebben az esetben is Pestre küldik szervizbe a telefont, így legalább 2 hét a folyamat, ha független a telefon, akkor vagy futárral felküldöd Pestre valamelyik APR-hez vagy te magad beviszed, az APR-ek általában 1 héten belül megoldják a cserét.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
California1
őstag
Üdvözlet urak!
i5 (9.2.1 carrier: Voda hun)
Most vettem észre kb 4nap után,hogy a hang és adat beállításoknál 4G-re volt állítva.
Mivel ezzel a teloval vodanál csak 3G jöhet szóba ( voda 4G 800-2600frekin ad) akksitime szempontból számított valamit? -
Ragnar95
félisten
válasz California1 #129732 üzenetére
Semmit, hiszen nem az számít, hogy mire van állítva a telefon, hanem hogy valójában melyik hálózatot használja épp.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Nescafé
őstag
Érdekes dolog hogy ezeknél már az apple nem irja alá a Ios 9.2-őt.
iPad 2 (WiFi, CDMA, GSM), iPad 3, (GSM, CDMA) and iPhone 4s iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
Chubbyinc
csendes tag
Sziasztok!
Iphone 4-hez szeretnék kijelzőt rendelni. Korábban már rendeltem AliExpressről, de elég rossz minőségű volt. Tudtok esetleg egy másik oldalt ajánlani?
Köszi
Csaba -
B-L-A-C-K
titán
Új programot indított az Apple a törött kijelzős iPhone-okat illetően
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest