- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz Kicsirics77 #119401 üzenetére
Akkor nekem tegnap mákom volt. Egész gyorsan lejött az iPhone-é és az iPad-é is.
Sic Parvis Magna
-
Tomekk.
aktív tag
válasz Kicsirics77 #119398 üzenetére
most töltöttem a szifon-os linkről, lejött egy óra alatt
-
Ragnar95
félisten
válasz Gsx-rr #119402 üzenetére
Amíg nem próbáltad, addig ne ítéld el
Sajna én is csak 15-20 percet tudtam nyomkodni, de már az alatt is látszott,h sok potenciál van ebben és fel tudja gyorsítani a telefon használatát, hát még akkor milyen jó, ha megszokja az ember és mindig elsőre eltalálja a nyomáserősséget, illetve ha a fejlesztők is elkezdik használni a 3D Touch API-t.
w333: az a probléma, hogy a hosszan nyomvatartásra már van programozva funkció, az ikonok mozgatása Ráadásul az sokkal bizonytalanabb megoldás, hogy most épp meddig is tartottad nyomva az adott dolgot és sokkal kevesebb opció lenne vele elérhető...[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
haddent
addikt
Hát emberek, le vagyok döbbenve. Mindig is tökéletes volt az ügyintézés meg ahogy az emberrel bánnak az Apple -nél (ezt is megfizeted amikor egy ilyet vásárolsz), de most komolyan, ez már több mint amit elvárhattam volna.
iPhone 6 -om kicsit deffektes volt első naptól kezdve, nem volt teljesen tökéletes az illesztés, de ez csak esztétikum volt, azt mondták emiatt ne is adjam le, nem lesz belőle csere meg semmi egyéb. Hát így is lett, megszoktam vártam, volt már ilyen. De elromlott a kamera most (Decemberben járt volna le a garancia), szóval leadtam, megemlítve ezt is, meg hogy már többször voltam igazíttatni szervizben.
Eredmény: vadonatúj, ezúttal hibátlan iPhone. Ezt megszoktam mindig ez volt a vége amikor gond volt a telóval. Komolyan, őszintén, az egyetlen cég az Apple -n kívül aki még emberi módon bánik az emberrel az a Dell, ha Next Business Day garid van, de ilyet ők se tudnak, hogy cserélik egy vadi újra..
De eddig amikor cserélték nekem vagy ismerősnek az iPhone -t, akkor teljesen érthetően az eredeti vásárlástól számított 1 év garancia maradt, plussz hozzácsapták azt a hetet amikor szervizben volt. Ez szerintem teljes mértékben korrekt, mindenki más is ezt csinálja (jó tény, hogy más nem 1 év garit ad)
Na de most... az új készülék mellé új garit kaptam! Ez az iStyle papírján is látszik, illetve az Apple oldalán beütve az S/N is látszik, tehát valós, még a papír sem fog kelleni ha újra gond lenne!Ez azért egy olyan szintű szolgáltatás, amit még konkrétan soha nem láttam. Ennyi pénzért egyébként nem veszteséges nekik, és bebiztosítják, hogy maradjon az ügyfél náluk, tehát nem jár rosszul az Apple, de legalább én sem.
-
haddent
addikt
válasz bigdady #119412 üzenetére
Kinél - minél? Eddig mindig az eredeti garanciám maradt meg, ismerőseimnél is. Más gyártó kb. szarik az ember fejére. Volt egy ideig Sony Xperia Z2 -őm, ugyanannyiba került mint egy iPhone és amikor volt 1 pixelhiba a kijelzőn, csálén volt beragasztva a kijelző a vízálló telefon hátulja pedig kezdett leválni, akkor nekem kellett a halál fa#!ára elmenni egy ócska büdös koszos gyártelepre amit szerviznek hívnak, ott volt 2 hétig, majd visszarakták rá a hátlapot, minden más maradt. Pixelhiba senkit nem érdekelt meg a többi sem.
Jó neked, ha Te hasonló bánásmódban részesültél eddig mindenhol, de engem eddig mindenhol csak lehúztak meg átbaxtak garival, az Apple -n kívül. Nem vagyok fanboy baromira nem érdekel egyik logo sem, de nehéz lesz bárki mással szenvedni amikor tudom, hogy így is lehetne bánni az emberrel.. -
Gsx-rr
veterán
válasz haddent #119416 üzenetére
Pedig ez mindig így volt! Tehát ebben semmi meglepő sincs!
Érdekesség: Az én tavaly ilyenkor Németországban vásárolt telefonom is ami júniusban ki lett cserélve ,is 2016 júniusig garanciális.
Tehát elég érdekes ,hogy mikor miért és mennyi garanciát kap egy telefon.Ja és amit ,most használok az Usa verzió 3 hónap után a jobb szélénél és a bal felső sarkánál is mozog a kijelző! Az a széria se jobb.
De ilyen se volt még ,hogyha cserélik akkor ez már az ötödik I6-om lesz! -
galaxys80
veterán
Nos a javítás érkezéséig én megoldottam az akadást. Kisegítő lehetőség/ mozgáscsökkentés be.
Így semmi lagg. Cserébe nincs animàció.[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
válasz Gsx-rr #119417 üzenetére
Az enyém most tökéletesre sikeredett Annyi a gond itt, hogy 2 ponton van lecsavarozva a kijelző, ha nem teljesen tökéletes az aluminium ház vagy a műanyag kerete az üvegnek, akkor vége a dalnak. Míg anno iphone4 esetében volt azt hiszem vagy 10 csavar ami lehúzta/rántotta még ha görbe is volt teljesen.
Nem tudom ti mikor hol és mit gariztattok, de én legutóbb sima iPhone 5, és ott sem indult újra a gari. Pedig mindig ugyanitt, iStyle.
-
Tomekk.
aktív tag
válasz Kicsirics77 #119422 üzenetére
nagyon változó a sebessége, lehet begyorsul neked is
-
B-L-A-C-K
titán
válasz B-L-A-C-K #119383 üzenetére
Videó csak elmarad, 5S-sel nem tudok vállalható videót csinálni, a fényviszonyok se megfelelőek, így marad az írás...
Kibontás után ugye semmi meglepő nincs mint tudjuk ugyan olyan a telefon, ami talán érdekes hogy az IMEI szám már nem szerepel a hátulján. Súlyra viszont tényleg mintha nehezebb lenne, attól függetlenül hogy nem számottevő a növekedés, így mint írták is már neten mintha masszívabb benyomást keltene. i6-nál azt hittem nem lesz gyorsabb, de érezhető, főleg az netezésnél. Kamerájától eddig annyira nem ájultam el, mondjuk normálisan nem is tudok fotózni rossz időben, illetve lakásban, szóval ez még várat magára.
Az ujjlenyomat-olvasó hihetetlen hogy reagál, tényleg éppen csak hozzáérek már feloldotta. 3D Touch is tetszik, bár még szoknom kell hogy van ilyen. Egyenlőre ennyi....Arra viszont nem jöttem rá hogy hol lehet állítani hogy 4K-s felvételt csináljon, kamerán belül semmilyen állítási lehetőséget nem találtam.
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz bigdady #119430 üzenetére
Ha be van kapcsolva a frequent locations, akkor megtanulja a napi/heti rutinodat es kiirja mennyi ido eljutni oda. Pl. ha minden hetkoznap 8-ra mesz dolgozni, akkor azt. Ami viszont baromira bosszanto, hogy folyton kocsival irja ki az idoket, a gyaloglast nem ismeri.
-
Frozzy
őstag
Sikerült megoldani a 3GS-t vissza tudtam állítani!
viszont azt állítja a csaj, hogy egyszer nyomott egy gyári beállítások vissza állítását és azóta semmilyen kártyát nem ismer fel
megnéztem svájci modell de elvileg nincs sim lock. ÉS tényleg nem csatlakozik mivel raktam bele Telekom simet. Így nem is tudom aktiválni a telót.
van valami lehetőség erre, hogy meg lehessen oldani ?
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Ragnar95
félisten
válasz Frozzy #119437 üzenetére
Nem 100%-osak a netes adatbázisok, mivel nem hivatalosak és minden jel arra mutat,h mégiscsak függő a telefon, ergo csak adott szolgáltatós SIM-mel lehet aktiválni.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Frozzy
őstag
Az a baj, hogy a redsn0w már amikor elindítom behal.. :/
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
B-L-A-C-K
titán
Szerintetek az miért van hogy a ma aktivált iPhone 6S 2016 Okt. 21-ig garis? Azaz miért 1 év 3 hét van rá?
-
-
veterán
Sziasztok!
Van esetleg valakinek tapasztalata a 9.1 beta 2-vel?
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest