- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz Csabesz666 #18851 üzenetére
Vedd ki a routert a sorbol, dugd a modembe a gepet es allitsd be azt tarcsazasra. Garantalt, hogy nyitva lesz a portod.
[ Szerkesztve ]
-
Norbi.Sz
senior tag
Újra kérdéssel fordulok hozzátok
Alábbi kérdésemre azt a választ adtátok, hogy a router miatt van a gond, nem bírja a sebességet, mert csak G-s router: [Eredeti kérdésem]
Vásároltam egy TP-Link TL-WR841N típusú routert, beüzemelés, majd ismét sebességteszt...
Az eredmény ugyanaz, nem megy csak 15Mbit-el a net... A wifi jelerősség laptopon totál full...
Ilyenkor mit tudok tenni??? Kábelen megy rendesen a 30Mbit...
Notebook: Lenovo ThinkPad T61 - Desktop: AMD FX-8320 Eight-Core
-
törölt tag
(#18854) kabelmania27 : Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Norbi.Sz
senior tag
válasz kabelmania27 #18854 üzenetére
A laptop BGN-es, így vinnie kellene simán...
Notebook: Lenovo ThinkPad T61 - Desktop: AMD FX-8320 Eight-Core
-
BSOD
senior tag
Mennyinek kellene a garantált sávszélnek lennie a 10/0,5-ös adsl-nél. Nem találok erről infót. Rendre 6/0,4-et mérek, szerintem dobálja is a kapcsolatot. Bele kellene másznom a modembe is
(zte h108l), hogy megnézzem hogyan kapcsolódik, de nem vágom miként. Az első időben turkáltam benne, de most bridge-re van állítva egy openwrt-s tplink1043nd mögött.Keresek SILICON GRAPHICS octane-hoz vpro grafikus rendszert.
-
törölt tag
válasz kabelmania27 #18860 üzenetére
No a TV2 HD problémája megoldva, az 515-ös csatornán van.
Négy dolog kellett hozzá, az egyik áramtalanítani a tv-t a CA modul kihúzni, a másik felhívni a 1445-ös számot és bediktálni a kártyaszámot és kérni rá egy frissítést. A kártyaszámot a tévétől is le lehet kérdezni egyébként.
Érdekesség, hogy a harmadik lépés, ismételt keresésénél annál a frekvenciánál ahol a TV2 HD-nek kellene lennie az Intek HD C63CX STB információi szerint szépen tovább megy a tévé: erről csináltam is egy Youtube videót..
Aztán a lényeg a csatornakezelő: LG 32LF632V Invitel CA modul, csatornakezelő
Ha pedig már felhívtam őket akkor rákérdeztem a FilmBox Live-os problémámra is, nevezetesen, hogy megkapták e a levelemet. A válasz, hogy kérik a hibajegyet és utána néznek. Bediktáltam, azt mondja hogy már továbbították is az ügyfélszolgálatosoknak, akik majd felhívnak, mert a FilmBox csomag nem tartalmazza a Live-ot és nincs benne a szerződésemben. Aki figyelemmel kíséri ezt a már már szappanoperává váló történetet, az láthatta, hogy hol ezt mondanak, hol meg azt. Mondom neki, hogy nekem külön is meg volt rendelve, úgysem ment... Illetve ,hogy a levélben mellékeltem fényképet is az Invitel oldaláról ahol az van írva, hogy tartalmazza... Komolyan az összes tévés szolgáltatás közül nekem ez az egyik legfontosabb, mert ugye ha nem vagyok itthon akkor is tudnám nézni. Sőt még fizetnék is érte külön...
Ebből már idén nem lesz semmi szerintem Bár holnap még alkothatnak, de ha berögzíti a megrendelést holnap újból akkor is idén már nem igen lesz belőle semmi.
Tegnap néztem egy filmet a FilmBox Extra HD-n, hát az tényleg jó adó, és nincs rajta reklám a film közben.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz #41133696 #18862 üzenetére
Pár éve az egyik nyári ASZF változásnál írták hogy változik a kiosztás a dtv csatornák miatt, szinte az összes település fel volt sorolva ahol nincs dvb-c, csodálkoztam is aztán a következő értesítésben már más szerepelt, azóta is a helyzet változatlan, egy db dvb-c mux sincs.
-
törölt tag
válasz kabelmania27 #18863 üzenetére
Hmm, nekem másik szolgáltató küldött ki SMS-t, hogy fejlesztettek és az akkoriban itt jónak számító L-es csomagba vándorolhatok. Aztán kiderült, hogy nem...
Mai:
Ezúttal az Origin szerverein múlik, hogy nem jön annyival, amennyivel az Invitel 100-as csomagjától elvárható lenne
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Invitelnél lehet kérni ingyenesen a router cseréjét Wi-Fi-sre vagy ez csomagtól függ? Eddig jól működött minden, de ping probléma ütötte fel a fejét a napokban (random felugrik 200-500-ra a ~40ms környékéről játékokban) és ha már cserélnék esetleg, akkor jól jönne a Wi-Fi-s változat. (Optikai 30 Mb/s-ről van szó)
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
törölt tag
válasz kabelmania27 #18869 üzenetére
Na ennek igazán örülök, kicsit megkésve de karácsonyi ajándék az Inviteltől
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
titán
válasz Gubek-Einste #18872 üzenetére
Miert lenne ez baj?
(#18874) Gubek-Einste En is tudom, hogy mas technologia. Azt hol olvastad, hogy neki ez jo lesz?
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
wmati
addikt
válasz kabelmania27 #18876 üzenetére
Mért lenne jó ha újra eléri a 40-et? Szolgáltatás biztonság szempontból nem mind1?
-
wmati
addikt
válasz kabelmania27 #18878 üzenetére
Nem fogom valahogy megérteni mért jó ezt állandóan nézegetni hogy éppen merre mozdul, amíg bőven határ értékek közt van. Maga a szolgáltatásod nem romlik ha nem 40 hanem csak 38. Nálam most pl +5 és +0.1 közt van power level pedig volt nulla is végig még se változott semmit a net ugyan olyan stabil.
-
törölt tag
Mi meg azt nem értjük meg, hogy miért kell kötekedni? A T-s topicban is voltak ilyen jellegű posztjaid...
(#18876) kabelmania27: Most van egy friss, ugyanis hirtelen elment az áram, úgy, hogy a lámpák égtek
Ellenben mindegyik UPS átállt akkumulátoros üzemmódra. Nos az oka az volt, hogy a múltkor végzett szerelésem -nek lett egy kis mellékhatása, a fázis elengedett, amit betudtam anyagfáradásnak, meg annak, hogy akkor még nem pöccintettem teljesen a helyére. Szóval biztosítékot kinyomtam, UPS-eket leállítottam, hibát elhárítottam.
Az jutott eszembe, mivel az Invitel által adott HD minőségű csatornák tényleg igen jó minőségűek, hogy nekem megérné venni egy kalibrátort, mert minden TV FHD, Monitor FHD, de még a táblagép is ... kisvárosban egyébként sem csinálnak, meg készülékenként 5-6 K lenne, és ezt bizonyos időközönként újból meg kell csinálni az optimális képminőség tökéletesítéséhez. Olyan 70 és 100 K körül lehet kapni, és az mégis egy időtálló befektetés
-
addikt
Lejárt a hűség.Emelkedett a havidíj emiatt 300 Ft-al kb.Felhívtam az ügyintézőt,újra szeretném kötni: Mi jár?Semmi
TV-ben az új előfizetőknek 5k csak a havidíj,ami nekem most 6,5K.Nem nem jár nekem semmi.Várjak türelmesen egyszer majd itt is fejleszteni fognak.Szomszéd városban Optikája van a T-nek(3km-re).Itt meg Docsis 2 az Invitelnek,de egyik sem akar még itt fejleszteni.T-meg nincs még itt,pedig sokat nyerhetne vele.Várjak tavaszig,lesz még akkor is akció
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz kabelmania27 #18888 üzenetére
Az egy jó ötlet, és van rá esély, hogy működik is. Mindig TV-t, tányéros TV-t az egész országban lehet mondani, olyan területeken is ahol kábel tv nincs más, és nagyjából ez a helyzet a mobilinternettel is.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz kabelmania27 #18888 üzenetére
1443 van már csak
Felhívtam.Kaptam 500 FT kedvezményt,de két év hűségre.500 Ft-os kiegészítőket is lemondjuk,havi 1k spórolunk.Mivel nincs más és ha lesz is az Invitel lesz valszeg.Még visszahív,de elfogadjuk.
Legújabb 5k csomagot nem ajánlották fel,helyette 5,5k és nincs benne TV sem.Ez van -
kabelmania27
Topikgazda
-
addikt
válasz kabelmania27 #18893 üzenetére
Melyik akciósat?5k Színvilág M-et?
-
-
MODERÁTOR
-
titán
En a helyedben szetszednem oket. Irtad, hogy dobalja is a kapcsolatot, na azt sem szabadna, ezen felul gyenge a savszel. Elofordulhat modemhiba, fali csatlakozo, vezetekproblema. Jelezd nekik, meg fogjak nezni a kozpontban es kimerik hol a hiba. Az hogy szakadozik azt jelenti, hogy valahol nem megfelelo a csatlakozas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iPhone topik
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Íme az új Android Auto!
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest