Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
-
shteer
titán
-
zoltanz
nagyúr
válasz dízelracer #34252 üzenetére
Nem rossz ez elsőre. (még nekem tenyeres-talpas felhasználónak sem)
Nembeszélve arról, hogy csak Win8a-al megy úgy ahogy rendesen (mindengol Win7 -el tesztelik).[ Szerkesztve ]
-
dízelracer
őstag
válasz zoltanz #34255 üzenetére
Hogy mit fog tudni a faildozer 2-3év múlva az pont senkit nem érdekel. Aki most megveszi nem azért veszi, hogy majd 2év múlva előszedje és használni kezdje. Addigra amúgy is jönnek takarékosabb, gyorsabb, modernebb proccok mindkét oldalon. Én nem csokiztam be a teljesítményétől. Egy Phenom II X4 955 átlag dolgokban ugyanazt tudja mint egy "8magos" faildozer és ez igazi katasztrófa. És erre kellett várni hónapokat? Na ne röhögtessenek már...
-
shteer
titán
-
shteer
titán
-
darál0w
Jómunkásember
napot
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
hackeeeee
Jómunkásember
nah, lassan kész a szobám, végre...
Véleményem szubjektív...
-
lipi67
nagyúr
Jó reggelt! Élek, és "kint"... Többet most (jobbat) nem igazán tudok mondani, s nem is szeretnék. Remélem, újra aktív tagja lehetek eme remek közösségnek.
Nulldózer...édes istenem..
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
shteer
titán
estét
szerintem jónak tűnik..
-
lipi67
nagyúr
Köszi srácok! Jövök! Lassan, de biztosan.
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
Jó reggelt!
-
darál0w
Jómunkásember
f1es reggelt.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
lipi67
nagyúr
Bogim most mondja, kellene neki egy kistesó..Ki nyert? Ez a meló..
Szép napot!
Vegyek q9550S -s procit? Egyedi, ez tetszik benne.
Nem nagyon néztem a piacot, nem tudom mi, s hol tart. Szükségem lenne egy kis segítségre.1: Mi most a legjobb, IPON-ben kapható HDD ? Nekem 1terrás körül kellene
2: 64GB körüli SSD-k közül, emberi áron mivel nem fürödnék be? (Win7 Ult.64bit menne rá, semmi más)Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
-
lipi67
nagyúr
válasz krammerka #34292 üzenetére
Szia!
Remélem nősülsz már! (ha nem, küldök egy aránakvalót!!!)
Maga a cpu ereje elég sztem quad 3,4GHz-en is. A 1155.ös nem vonz, tuning nuku. Ha meg igen..2500k nem olcsó és lövésem sincs, milyen lapot, ramot tegyek alá. Giga megy lefelé, ramkezelése ahogy olvasom ...kuki.
1156 vonz, viszont az se olcsó, kellene egy kis ügyes 750-es, vagy 860-as. Lappal -rammal megint tanácstalan lennék.Küldj privit, hogyan tudlak elérni. Jó lenne vezetékes szám vagy 30-as, azokat ingyé hívhatom
(#34293) hackeeeee : Szia! Hát..Jó lenne egy rendszer ssd, s akkor leszarom, hogy milyen a hdd, csak hűvös és megbízható legyen. Ha a 2 sokba kerülne (vagy beleugranék pl. egy 1366-ba (még mindíg az a legszimpibb), akkor egy "mindenes" HDD. Samu F3 nem jó?
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
Szép napot mindenkinek.
Gorneck#1239
-
lipi67
nagyúr
válasz shteer #34295 üzenetére
750, 860?
SSD-ről fingom sincs. Először azt szeretném. SSD-t, HDD-t nem vennék csak IpontólSzép napot Neked is Balu!
[ Szerkesztve ]
-
dízelracer
őstag
Jó reggelt. Az előbb kiugrottam a boltba reggeliért, gyönge -2°C van. Majd lefagyott...
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest