Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
válasz hackeeeee #34400 üzenetére
- Konyha - kezdő szint: háztartási gépek: ON (bekapcsolni), OFF (kikapcsolni)
ennél sose kell több. rendben van.- Konyha - haladó szint: az első zacskós levesem megfőzése, anélkül, hogy elforralnám az összes vizet
sok gyakorlást igényelA legújabb tudományos felfedezés: a házimunka nem okoz impotenciát
(szeminárium )
ez álhírAlapvető különbségek a szennyes kosár és a padló között ( laborgyakorlat )
nincs különbségszerintem jónak tűnik..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zoltanz #34403 üzenetére
Attól függ miről van szó..
Azért szerintem a porszívó nem esik ki a férfi kezéből, plusz néha a mosatlan tányér, evőeszköz sem, amit Ő hagy maga után...
Tudom lehet jönni azzal, hogy munka után, de a nők is ugyan annyit dolgoznak, mint mi, sőt, néha többet, és lehet jönni a fizikai munkával is, egy nő is végezhet fizikai munkát, sőt,bizonyos szellemi munkák fárasztóbbak tudnak lenni a fizikai munkánál is..
Tehát.. Én azt mondom, hogy is-is... Nem kell lusta disznónak lenni.
Én feltakarítom a saját szobám, kimosom a ruháim, elmosogatok magam után, és kitakarítom a fürdőt is, ha kell.. És még sokminden mást..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
zoltanz
nagyúr
válasz hackeeeee #34404 üzenetére
Én is ha egyedűl vagyok, amúgy hagyni kell mást is kibontakozni.
Persze minden lehet fárasztó, de azért nem mindegy, hogy egész nap az izzadságodba fürödve, xxx méter magasságban sz@rt lapátolsz vagy mást csinálsz pl. (ennek ellenére úgy érzem, hogy a tehetséges nők nincsenek megbecsülve eléggé.)
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zoltanz #34406 üzenetére
Ebben is van igazság... Csak ettől függetlenül látom mindkét oldalt, a fizikait és a szellemit is, nő részéről, és hát a szellemi képes néha jobban leölni az embert, mint a fizikai..
(#34405) dízelracer: Én képes vagyok magam után takarítani, tisztán tartani azt, ahol vagyok, erre szerintem mindenki képes (lenne), csakhát a kifogások.
Annyit tudok mondani röviden, hogyha egyedül vagy, akkor képes vagy megcsinálni, mert muszáj, akkor máskor miért nem képesek rá?[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
shteer
titán
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
dízelracer
őstag
LOL
-
darál0w
Jómunkásember
válasz dízelracer #34414 üzenetére
ez nem rossz ötlet...
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
krammerka
őstag
Húsleves főzős, Szép jó reggelt,Nektek!!!!!
-
Gyuri27
félisten
válasz dízelracer #34418 üzenetére
Vazze sose leszel kész.
Reggelt.Dobjatok egy árazást.
E3200, giga g31, force3d 4770, 2x1 reaper 800.Amd - Radeon - Ryzen
-
shteer
titán
viszont aki új hdd vásárlását tervezi, még a 7 elején tegye meg mert cudar árak jönnek
szerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
válasz Gyuri27 #34428 üzenetére
min 50%-os drágulás várható a gyártásleállások miatt
pl a WD15EARS árgrafikonját érdemes megnézni
és ez még megye feljebbunokatesóméknak rakok össsze egy konfigot, már csak az hiányzik
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
Gyuri27
félisten
[link]
Lehet jönni lájkolni (az amd-s cimbiknek). Intelesek maradjanak távol.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz krammerka #34442 üzenetére
Kérdés mire kell a gép.
Ezzel a cuccolt a kölök játszik. Csak ugye a bf3 pl már 4 magot szeretne erősen. A q6600 ára meg nevetséges.
Szóval ez a gép egy átlag manusnak kis játékkal megfelelő. Olcsó, jó, keveset eszik.
A többi intelt nem kommentálom, mert nevetséges amit csinálnak.
Amd-ből lehet hosszútávra épitkezni. Asrock am3+ lapok igp-l vagy nélküle 20k. Most vesz az ember egy szerény 4 magosat ha kell vagy egy egyszerű 2 magos pici tuning és kész.
Utánna majd a bullok is bele mennek meg majd az azt követő generáció is bele megy.
Meg ott van a llano amire érdemes lehet még pénzt adni. A4-3400 17k lap is ennyi, meg ram.Amd - Radeon - Ryzen
-
krammerka
őstag
válasz Gyuri27 #34444 üzenetére
valahogy most én is az AMD felé hajlanék....
Nekem most fél éve kb,egy GA880 UD3H+ Phenom II 555-s van,4GHz-n fut vele a Facebook..
Az Aqua-t nézegettem,nálluk szoktam vásárolgatni.....,ott egy 560-as proci most 23k körül van,ehhez egy valamirevaló deszka legalább ennyi,de a raktárkészletük eléggé szegényes... -
dízelracer
őstag
-
darál0w
Jómunkásember
estét
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
hackeeeee
Jómunkásember
- Mi a hasonlóság a láncfűrész és a tangabugyi között?
- ???
- Egy rossz mozdulat és két ujjad megy a picsába!Véleményem szubjektív...
-
dízelracer
őstag
Ez mekkora égés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest