Új hozzászólás Aktív témák
-
Pietrosz
addikt
válasz DeadMeat #11552 üzenetére
Mondjuk azt nem értem, hogy ki az aki csak játékra vesz pc-t? Ha csak játék akkor konzol, kivéve ha valami pc exclusive cuccal akar az ember játszani. Minden más esetben, ha befigyel egy kis tömörítés, photoshop, 3ds, vagy bármi cpu igényes, már simán lehet értelme a 8200-nak pl. (Nem, nem kell a flame konzol vs pc témában )
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Pietrosz #11553 üzenetére
Igazad van persze,de vannak azert olyanok is,akik a gepet 95% jatekra hasznaljak.Nem akar tomoriteni,nem kodol videot,max az 5-10% idoben,amit nem jatekkal tolt.A tenyleg kieso idot meg max letoltessel tolti a gep.Azert mondtam,hogy ha csak jatekra kell... folosleges a 82.
Nem kivanok konzol vs pc vitat nyitni,teljesen hidegenhagy...Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Sátán44
addikt
E8200-as procit veszek,mostanság melyik FPO-sat lehet a legjobban tuningolni?Tudom nincs rá semmi garancia,nincs két egyforma proci.A cél 4ghz lenne.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
-
Pietrosz
addikt
válasz Beowulf_78 #11566 üzenetére
Szétfeszelte, degradálta, leesett a hűtés prime közben, egyebek
-
bandras0226
aktív tag
Megvan a 8*450 .Külön köszönet Miccurnak a hathatós közreműködéséért
"Neked édes fiam, még az akasztófa alatt is Kegyelmes Úr vagyok".
-
wowmaster
csendes tag
Sziasztok!
Honnan tudhatom hogy a procim milyen FPO-s? -
banderasz77
addikt
válasz Beowulf_78 #11573 üzenetére
Coca bakker, Coca!!!
-
Zé_Mester
őstag
válasz DeadMeat #11565 üzenetére
megdöglött
tegnap tesztelgettünk Szatesz-szel, volt itt egy E6400 ami az övé, egy haverom Q6600-a, barátnőm gépéből kiszerelt E1200 meg az E8200-asom. na meg persze 7kg szárazjég
kezdtük az enyémmel, de még semmi komolyat nem csináltam csak lecsillapítottam a Vista-mat ilyen nagyon butára, hogy csak az menjen majd a teszteknél, ami épp kell.
de megdöglött a vista, úgyhogy felraktam egy XP-t. erre amikor újraindult az XP, mert épp befejezte a telepítést, na onnantól kezdve nem kapcsolt vissza
nem értem mitől, de a lap annyit csinált hogy bekapcsolt, aztán leállt, és ezt így folyamatosan.
semmi extrém dolog nem volt neki beállítva, a 24/7-es 4000-es beállításomat használtam, semmi egyebet.
de lényeg hogy nem kapcsolt be, csináltam neki pedig CMOS CLEAR-t meg istentudja még mit, se semmi.
úgyhogy sztem kapufa. utána kiszedtem és betettem Szatesz E6400-asát, azzal meg szépen ment minden úgy ahogy kellett.
úgyhogy sztem megdöglött, csak tudnám hogy mitől. ettől sokkal durvábban is volt hajtva Prime alatt is, és semmi baja nem volt, most megy egy köcsög XP alatt szállt el az agya.
nem kicsit voltam pipa, de ez van.még délután beleteszem egy Giga DQ6-ba, ha abba menni fog, akkor megbolondulok és beköltözök a zárt osztályra. de akkor tuti hogy eladom a lapot, mert akkor az szivat (nem először, hogy gebedne meg az is)
Beowulf_78 : hát ez van
Pietrosz : persze, szétfeszeltem. meg rántotthúst sütöttem a tetején, meg szilársági viszgálatot csináltam rajta, meg keménységtesztet
hjaaa, meg asztal alá tettem éknek, hogy ne billegjen az asztal
na jó, nem viccelődök, mert ez most nem vicces
mod : fiúk, ti Coca Cola ZERO-t isztok ???? na befejeztem mert teleszórtok muslicákkal[ Szerkesztve ]
-
wowmaster
csendes tag
Hát az én FPO-m: Q806A262
-
Zé_Mester
őstag
válasz DeadMeat #11577 üzenetére
nem sok DFI-m volt, konkrétan ez az első.
de ha a Giga lapba menni fog a proci, akkor nem is lesz többet, mert még egy ilyen köcsög lap a környékre se jön többet, amivel ennyit kell szívni hogy rendesen menjende ha rossz akkor megy gariba, már hívtam Gianni-t is hogy lehet kuka úgyhogy nemsokára kiderül mi lesz. (csak most még rakok össze egy gépet, utána viszont meglesem még utoljára)
-
Zé_Mester
őstag
válasz Des1gnR #11579 üzenetére
hát sztem se.
mert akkor már rég megdöglött volna, amikor 1,6V-tal toltam neki 4600 felett léggel !!!!!
no mindegy, még van reményDeadMeat - nekem is van lelkivilágom amit már a föld alá rombolt mióta nálam van, meg törelmem is van, amit eddig elértem vele mind ezt bizonyítja, de mostmár betelt a pohár, nálam is van egy határ
-
Sátán44
addikt
Mennyit jelent játékokban a 400MHz,tehát nem 4GHz-en,hanem 3,6GHz-en nyomom? 8800GTS karit használva.Észrevehető egyáltalán?
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Tonyo
őstag
-
Zé_Mester
őstag
válasz Pietrosz #11583 üzenetére
amiket írtál az baromság, nem kell okoskodni.
az 1,6V-os teszt 04.25.-én volt. namost azóta eltelt majd 1 hónap, ezidő alatt rengeteg teszt ment le rajta, 9800GTX, 3870 tesztek is mind ugyanezzel a procival készült és a világon semmi baja nem volt.úgyhogy nem kéne itt nyomni az általános hülyeséget hogy szétfeszelted, mert uncsi kissé
-
pokol ura
senior tag
sziasztok!
na én is betársultam egy E8200-vel
FPO: Q745A837
Vid: 1,225V
Pack Date: 02/12/08ez jó vagy rosz?
pokol ura felhasználónak 34 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! MAI MSI MAG B550 Tomahawk;AMD Ryzen 5 5600X;Crucial Ballistix DDR4-3600 16GB K2;ARCTIC Liquid Freezer II 360;Asus TUF Geforce RTX 3060 12G V2;Seasonic Focus GX 750W;Fractal Design Meshify C
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest