Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    Haver házat/lakást keres Debrecen környékén. Ezért megosztott velem pár linket, sima karakterekkel az ő megjegyzései, ferdén pedig az enyém az 1-1 aktuális ingatlanra. A link alatt írjuk véleményeinket.
    Érdekelne a tiétek is esetleg :D

    "Szemezgettem kicsit a piac engem érdeklő/számomra elérhető szekciójából." - üzenettel nyitott.

    https://ingatlan.com/33647693

    Önmagában a 3 misis vételár nem hangzik rosszul, de ha hozzátársítjuk, hogy kell még hat misi, hogy úgy-ahogy helyrekalapáljam, illetve napjában kb. két óra ingázást jelentene ez nekem, bizonyos esetekben átszállással, szerintem ez inkább "engedd el" kategória.
    A Nádudvari : Felejtős.

    https://ingatlan.com/33134813

    3.8 mihály, a közlekedés megoldott, ami jó. Ami rossz: két évvel ezelőtt is vesztegették már ezt a kérót, valami ezek szerint nem kóser vele.
    A konyári meglepően jól néz ki ennyiért, lehet, hogy megérne egy élőben megnézést, és némi alkudozást

    https://ingatlan.com/33929766

    '60-as években épült Kádár-kocka, pilács nyet, tetejébe a tető lyukas, a falak salétromosak, beázik az egész. Napalm, de minimum dozer kéne neki.
    A Pocsaj, Árpád utcainak kéne még adnia 3 Millát ezért. Ez instant dózer. Láttad te milyen repedések szövik át a házat mindenhol? Full salétromos az egész, lyukas tetővel. Tipikusan az az ingatlan amibe munkavédelmi cipőbe bemenve is le akarnék utána zuhanyozni. az épület jellegéből adódóan (mivel nem egy jellegzetes Ukrán ház) még az "Avdiivka mellett" c. dráma forgatási helyszínének sem lenne jó

    https://ingatlan.com/33862760

    Hááát.... ez már egy fél fokkal jobb, de baszd meg, erre is ráférne azért egy vakolás, és ahogy elnézem vályog, csak az isten tudja mikor rúgja azt is le.
    Kabai rém : Fél fokkal jobb, de Kabával ugyanaz a baj mint Nádudvarral. Mondjuk legalább vasút van. Azt írja erre a vályog szarra, hogy 1950 és 80 között épült, de az utolsó képet megnézve jó lesz 1930-nak is, ugyanis ezt az építési technikát ami az utolsó kép plafonján látszik a második vh előtt befejezték. Plusz az előző képen amúgy lyukas a fal. Nekem dózer ez is

    https://ingatlan.com/33428807

    "Hogyan alakítsuk át az egykori mosókonyhát szobává, ahol még fingani sem lehet egy tisztességeset." c. versenyünk győztesét láthatják. A kerítést helyre kell baszni, a lomokat el kell takarítani, és nem mellesleg még ki is kell festeni/tapétázni. Hat-hétből tán megáll az egész.
    Pocsaj, Kossuth utca : Tipikus 1950-es évek elején épült kis pénzű mindenen is spórol lakás. Hosszúkás célszerűtlen helységek, a fürdőszoba az első képen egész jó, a másodikon ott egy kádcsere, és nem tudom mi az a madárszarhalom a bojler alatt. Az egész lakás a "kihalt a nagyi 5 éve, azóta szellőztettünk, most eladjuk" feelinget áraszt.


    https://ingatlan.com/33408138

    Nos... nem műtrágya, de a jó nem itt kezdődik. Legalább ki lehetne árulni belőle a csempéket mondjuk. :D
    Pocsaj, Ady Endre utca : Eddigi legjobb versenyzőnk, persze csak a csempe miatt.

    https://ingatlan.com/33563098

    "Eladó Nyíracsád - Buzitán..." Szóval már eleve a településrész is végbélhegedű, legalább is sanszos, hogy az. Van egész nap három rongybatekert busz azt oszd be, illetve ahogy nézem ez is ütött-kopott, sőt, itt ott már kaputt is. Valakinek lehet bejöhet, és kocsival, esetleg cangával Nyírmártonfalváig láthat benne fantáziát, de ÉN UGYAN NEM.
    4,6 Milláért és csak külső kép van? Ezt megnézni sem érdemes ... Mellesleg a szemét telepet mióta lehet árulni?

    https://ingatlan.com/33680229

    Nem elég, hogy kezd már drágállani is, ahogy elnézem, ez lassan elválik, mint a Vörös-tenger.
    A házról az egykori tornác majd veranda szépen leválik és önálló életet folytat, belső kép itt sincs ez NEEEXT

    https://ingatlan.com/33758880

    Na ez olyan József Attilás. Minek nevezzelek? Megvan: NEXT!
    Nyírábrány, Pergőtanya : Egy telefonról készített screenshootos képpel árulja??? Most komolyan? Mondjuk azon az eddigi legjobbnak néz ki, biztos a screenshoot teszi

    https://ingatlan.com/33528046

    Na ez már alakul. Vakolni, dryvitelni kívülről tutti hogy kellene, de minimum egy jó vastag gipsz és festékréteg elkélhet. Önmagában nem rossz, bár a hat miska az azért kezd kicsit fájó pont lenni.
    Létavértes, Hevesi Ákos utca 21. : Hm... kivülről lenne mit kaszálni, ez egy befejezetlen ház, amit ránézésre cigók laknak. De komolyan mondom, alapnak szerintem megvan a mezőny legjobbja! Egy élőben megnézést megérne szvsz (bár 6 Milla már eléggé túl van a ktg vetésen). BTW érdekes, hogy csak KP-s vevőket várnak, tele lehet tartozással

    https://ingatlan.com/33343614

    "Az ingatlan nem alkalmas támogatások felvételére, így készpénzes vevőt várunk." Na ja, mert gondolom van rajta 65536 féle tartozás.
    meglepően korrekt, de tökéletesen hozza azt amit a kádárkockákban utálunk : Az egymásból nyíló szobák amik az 1950-es években oly divatosak voltak.


    Hát ez lenne a mezőny. A gond az, hogy 3,5M önrésze lenne, és legfeljebb ugyanennyit venne fel hitelként. Mondtam neki, hogy azért egy icipicit nézzünk felé is valamennyit egy kis időre én is beletudok rakni ha ezen múlik.
    De az összkép szerintem siralmas :(

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák