Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • audi100td

    nagyúr

    válasz Vegha #41449 üzenetére

    Fall sensor nem értem miért szempont, ezt a funkciót úgy is ellátja a lenovo APS. Én első sorban a Hitachi-t és Toshiba-t preferálom, de személy szerint a Seagate-tel sem volt gondom, bár egyesek szerint jobban hullik mint a többi. Nem tudom ebből mi igaz, érdemes hozzátenni, hogy többet is adnak el az OEM piacra mint bárki, nálam is ez a márka fordult meg a legtöbbször. A WD-k híresek arról, hogy túl gyakran parkolják a fejeiket, élettartamra nézve nem biztos, hogy jót tesz.

    Szerintem a márka majdnem, hogy mindegy, inkább a garanciaidő alapján döntenék és érdemes utánajárni, hogy a kiválasztott típus a legújabb szériából való-e. Mivel évről évre növelik az adatsűrűséget, ami jótékonyan hat a sebességre, illetve halkabb is lehet a merevlemez ha kevesebb tányért használnak fel a gyártás során.

    szerk: Amit linkeltél egyébként teljesen rendben van, egyedül arra érdemes figyelni, hogy ez 7mm magas, míg a T61-ben kialakított hely 9,5-ös. Ha a rés miatt lötyögne a helyén, nem árt berakni közé egy darab kartont vagy valamit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák