Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tothjozsi96

    addikt

    válasz HSM #104483 üzenetére

    Nekem T560 van, i5-6300U-val és nekem átlag felhasználásra is kevés.

    Az itthoni gépemhez tudok csak viszonyítani (i5-9400f, 16GB RAM, ua. SSD mint a T560-ban), egy böngészés is sokkal "nehézkesebb". Valahogy mindig azt érzem hogy vagy a processzor vagy valami szűk keresztmetszet van. Nem is az hogy a böngészés lassú de úgy a gép tempója alapból mintha lassabb lenne.
    Múltkor írtam hogy fehér lapozik a Chrome, írtad hogy a merevlemezzel is lehetnek gondok.
    Amikor megvettem a gépet az első 30 percben el is törtem a SATA connector fejét, azóta elég érdekesen van megoldva, de a törött sata connector fejről megy az SSD.
    HD Sentinel szerint nincs semmi gond, viszont valamiért mégis gyengébbnek érzem az asztalihoz képest, de alap feladatoknál is, mint pl. böngészés.

    Találtam jó áron ugyanolyan 8GB RAM modult mint ami van benne, rendeltem egy gyári sata connector-t, ha megjön újratelepítem a Windows-t, kíváncsi leszek hogy lesz-e valami javulás.

    Lehet hogy ez normális hogy kicsit valójában lassabb egy notebook, de azért kicsit zavar hogy nem pörög úgy mint az asztali gépem.
    Nyilván nem lehet egy kalap alá venni a két gépet teljesítményügyileg de ahogy mondtam, böngészés közben is érzem a sebességkülönbséget.

Új hozzászólás Aktív témák