- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
stage2-ben egy szerény eredménnyel sikerült 24pontot szerezni, jelenleg másodikok vagyunk!
most futtattam először 3dmark 2013-at, mire érdemes itt figyelni? inkább proci kell vagy gpu vagy vram órajel?
azért ez a 470 a 670-ekhez képest sehol sincs.. hogy kerültek egy kategbe?"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
-
jones965
Modder
Nvidia panelban a powert teljesítményre, a textura szűrést minőségre.
A 3dm11 fullout eredményen egy kicsit köszörültem:
[ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
stage7-be toltam elvileg egy hibrid eredményt, egyből elsők is lettünk.. ebben a kategben, már csak egy pci, és egy agp-s eredmény kellene.. természetesen "másoktól"..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
ffodi
veterán
Időközben nekem is sikerült a varázslat spi 32m ügyben win8-on, mondjuk csak egyszer, többször eddig nem nagyon sikerül "jó" eredmény produkálni.
Hamarosan feltolom, meg készül majd a 4770k-s eredmény is.
Stage 4-re pedig kéne még vadászni egy fasza (akár mobile) i3-at, és akkor az is megvan.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
ffodi
veterán
-
bacsis
Közösségépítő
üdv újra itt urakok
HA úgy vn, megpróbálok én is besegíteni -
bacsis
Közösségépítő
-
helkis
veterán
erre pont jó a hwbot, simán rá lehet keresni, hogy 3dmark03-ban milyen AGP-s kártyával vannak a legjobb eredmények, megtettem, phenom2 x4 általában 4200-on, és 3850 átlagos tuningbn kb olyan 40000 pontot tud! az nagyon finom lenne!
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
ST05
őstag
sziasztok !
HWbot topikjában találtam ezt: ( 4770k-ra vonatkozóan )"Maybe grab L314 or L306, I saw highest results from those..." --- link
Lehet erre alapozni, vagy teljesen random, vagy csak brutál tuningnál van értelme batch-et nézni? -
04ahgy
nagyúr
Léggel-vízzel sztem mindegy, ott a megjegyzés a folyékony nitrogénes tuningra vonatkozott.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
ST05
őstag
kösz a megerősítést ,én is így gondoltam..
közben a vicc az egészbe, hogy benéztem mert nem is 314 hanem 317 es a batch-em, de oly mindegy
nyilván még az i5 öm batch száma ragadt meg bennem és rosszra kerestemnagyon kemény a hybrid titán eredményeitek, mi lett volna ha mind a 4 vizes
congratulations[ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
Huston, we got a problem: [link] szóval a catzilla eredményünk nem lesz jó.. kellene ide valami lliano-s cucc, ez alapján:
1. A10-6800K / HD 8670D - devastator'
2. A10-5800K / HD 7660D- devastator
3. A8-3870K / HD 6550D - beaver creek
4. A6-6400K / HD 8470D - scrapper'
5. A6-5400K / HD 7540D - scrapper'bár nem értem, miért csak ezek jók, ha hybrid rendszerről van szó, akkor a trinity csak azért nem jó szerintük mert ott csak ki van jelezve a gpu-zben a két gpu és nem írja át egy gpu-ra.. már megint kezdődnek a vicces dolgok..
-
triklin
tag
Sziasztok.
Elkezdtem mókolni egy kicsit a 3850agp-vel (inkább csak saját szórakoztatásra, mert hwbot-ra nem való ), de tanácsot szeretnék kérni, hogyan tudnék a gpu-nak több feszt adni? Az elmúlt pár napban elég sok írást végigbogarásztam neten, de a legtöbbmindent innen tudtam meg. Namost elviekben a szoftveres feszültségállítás nálam elérhető, de semmiféle programmal nem tudom ezt használni. RBE vel is csak a def 1,214v ról 1,254-re tudom emelni. Jól sejtem, hogy szoftveresen ennyi az össz lehetőségem? Elviekben a 3870 en alkalmazott "pencil" mod jó lenne nekem, de a példában szereplő értékek természetesen mások (kissebb fesz, stb).
Foglalkozzak ilyenekkel vagy csak satírozzak és csókolom? Hűtés oké, meleg szobában is 55 alatt vagyok.
(789/1080)Köszi előre is
-
ST05
őstag
Egy ES haswell is "pasztás" lehet a kupak alatt? Kérdezném itt a szakértőket
vagy megeshet, hogy az ES forrasztott? köszönöm -
joshua7
veterán
Srácok, ahogy nézem, simán tolnak a boton föloldott shader-es eredményt a 6950 kategóriájába. Szerintetek van értelme külön szenvedni a 6950/6970-nel vagy tölthetem föl uaz az eredményt mindkettőhöz?
Semper Fi
-
ffodi
veterán
válasz joshua7 #1627 üzenetére
Ez már régen is így volt. Az unlockolt eredmény a 6950 kategóriába való szerintem, sőt ott jobban is jársz vele, legalábbis régebben ott kevésbé goromba eredmények voltak, mint a sima 6970 szekcióban.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Johni5
őstag
Sziasztok!
Elindult a 2014-es kupa.Bárki bármit tud,töltse fel. -
Achill3uS
nagyúr
sziasztok,
feldobtam valamit az extrém topicban, ami minden magyar hwbotozót érintene, kérlek olvassatok vissza és tegyetek belátásotok szerinthttp://prohardver.hu/tema/extrem_tuning_topic/hsz_5785-5785.html
köszönöm
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Johni5
őstag
Mi már léptünk.
-
Achill3uS
nagyúr
igen láttam, örülök is nektek
http://hwbot.org/league/teams?offset=29
a csapat kapásból a 39. helyre ugrott fel az első napon a szerver frissülése után, és még bőven lennének akik csatlakozhatnának, uh ne fogjátok vissza magatokat, de köszönöm az támogatásotokat eddig is! subaruwrc-t és jones965-öt csapatkapitánynak promotáltam a Pro OC cup részvétele miatt, ugy gondolom megérdemlik, mindketten megküzdöttek érte és komoly szinvonalat képviselnek a hazai extrém oc-ben, ezzel is jelezve demokrácia van, ez az egyesülés a közösség érdekeit szolgálja (aki nem ért egyet hallgasson örökre )
elindult a csapat facebook group-ja is, aki szeretne oda is bekerülni kicsipapucs kollégát keresse és kap linket ő az admin. hajrá!
[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
jones965
Modder
válasz Achill3uS #1634 üzenetére
Köszönöm a megtiszteltetést!
Ma este ismét lesz session, ha minden jól megy a GTX 780Ti és GTX 980 is LN2 alatt fog teljesíteni.
Ez attól függ, mikorra érek ma haza.Futtatok WIN8 alatt Fire strike ultrát mindkettőn, meglátom mire lesz elég. Illetve látom van Ice storm lehetőség is, arra meg van HD7970 kártyám. Azok még nem kaptak nitrót, itt az ideje annak is.
-
jones965
Modder
Na ez igaz, látod nem olvastam végig a kiírást, a hardvereknél leragadtam.
Na úgy látom, hogy én most kimaradok minden kiírásból, ES példányok kizárva.
Majd a PlayIT-en ha nitróztunk, akkor z97 platformon készítek Nitrós eredményeket.Az 5960X proci most sajnos ide nem megfelelő.[ Szerkesztve ]
-
Achill3uS
nagyúr
válasz jones965 #1638 üzenetére
beszélj Oliverdával, én nem tudtam vállalni az időpont miatt, de mondtam h téged vagy subit keressen ezügyben.
-
jones965
Modder
Száraz statisztika, de szerintem figyelem felkeltő.
Érdekesség képpen a HWBOT-on lévő csapatok pontszámát, és a hozzá tartozó csapat létszámot alapul véve a Magyar csapat az első ötben szerepelne a listán az egy főre eső pontok számában.
HU- 1081 score/17 user
RU- 473/164
AU- 267/113
RO- 234/132
PL:- 370/57
PURE- 1638/42A konzekvencia szerintem ebből eredően magától értetődő. Gratulálok srácok!
-
helkis
veterán
BUÉK!
25. 20645,7pts Hungary 205 overclockers
szerintetek a 30k pont elérése mennyire esélyes idén?
üdv!"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
triklin
tag
Sziasztok.
Indult új challenge hwboton, amire rápróbálnék.
Egyetlen problémám van, hogy nincs fx5700 nál erősebb vga-m. Így feltenném a pofátlan kérdést, hogy valaki lenne-e olyan rendes, hogy pár teszt erejéig, kölcsön tudna adni egy fx5950 kaliberű vga-t? Természetesen mindenért vállalva a felelősséget, tehát értékbiztosítva!Üdv.
-
Achill3uS
nagyúr
valaki tudja arra a választ miért nem lehet hwboton egy extrém tuningos sem csapat nélkül, mert naponta berak auto valami extreme overclockers of hungary csapatba? míg a többi ligánál is van ilyen csapat, ott látok embereket csapat nélkül lenni. subaru megkérdezte fórumon ez mi, és törölve lett a hsz-e. ez valami illuminati csoport vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Netflix
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban