Új hozzászólás Aktív témák
-
craine12
tag
válasz parandroid #2373 üzenetére
Szerintem 333MHz-en kell mennie ahhoz, hogy összejöjjön az effektív 667. Viszont a xM965-ös lapoknál volt valami FSB felezős trükk, hogy a 6x-os szorzó mellett még kisebb órajel legyen elérhető. Én úgy tippelem, itt is valami ilyen energiatakarékos dolog lesz, szóval szerintem normális, hogy azt írja ki, amit.
No woman. No cry. No kidding.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Tőzsde és gazdaság
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Házimozi belépő szinten
- Peugeot, Citroën topik
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest