- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zicsi22
újonc
Sziasztok. Segítsetek nekem!!!!!! Van egy 95-ös kiadású Angol változatu Honda Civicem. Kék színű, 1.4-es motorral. A bal első ajtómat megtörték és nem találok hozzá ajtót. Nyíregyházán dolgozom, a telefonszámom 06707015086, ha valaki tudna segíteni szóljon!!! Előre is köszönöm!!!!!
-
Integra
titán
válasz zicsi22 #2751 üzenetére
nagy honda fórum
itt találsz bontókat és infokat is, hajrá...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
sztj75
újonc
Szevasztok Hondások!
Segítséget szeretnék kérni mint leendő civic tulajdonos!
'96-'98 as évjáratú 1.4-1.5 blokkal szerelt hondát keresek megvételre.
Szeretném tudni,hogy mikre kell odafigyelni egy ilyen kaliberű autó vásárlásakor!?(tipusbetegségek,motorikus hibák stb...)
Előre is köszönöm!!![ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
látom write-only vagy, de...
nagy honda fórum...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
sai
aktív tag
mint Integra kolléga is irta.. Honda Forum
de egyébként arra kell oda figyelni mint minden autónál.. motor szépen járjon , ne füstöljön , ne csörögjön zörögjön.karosszéria ne rohadjon.. (viszont ez 1tipus betegség hátsó kerékívek szeretnek rohadni)
én viszont az 1.5Vtec motorost ajánlom az 1nagyon jó motor! -
sai
aktív tag
ez tény , hogy mind1ik nagyon jó.. csak ha már 1.4 és 1.5 között vacilál akkor szerintem 1.5jobban megéri.. biztositásban nem sokkal több mint 1.4 fogyasztása is kb ugyan az de mégis 90LE helyett 115LE
de 1.4is nagyon jó motor!csak jó motorok vannak hiszen Honda -
Integra
titán
1 dines szabvány méretű fiók:
[link]
ha érdekel valakit esetleg szóljon gyorsan.
kettőt rendelünk, szállítási költséggel most tartunk darabonként 35 dollárnál....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
t1
addikt
Sziasztok.
90-94 közötti Civicekről mitkell tudni? -
Integra
titán
ha nincsen rommá törve (ami ritka) és rendesen olajszervizelték (szintén ritka), akkor fasza dög!
javaslom neked is a honda fórumot hogy ott kérdezz ha autót szeretnél venni, mert ott ha eladó egy ilyen 5gen civic, akkor azok általábban a jobb állapotúak közül kerülnek ki, sok az ismert autó, biztosabb forrás is
arra viszont készülj fel hogy valszeg elég sok kopó alkatrészt kell majd kicserélned, ami azért pénzbe fog kerülni. és akkor a lakatos melókról most nem is ejtettem szót. de ha kicserélted amit kell és kész lesz, akkor hihetetlen jó örömgéped van, aminek még az üzembentartása sem fog földhöz verni.
de tisztában kell lenned azzal, hogy az elején mindenképpen többet kell leperkálnod, mintha vennél valami fiatalabb, de nem civicet..[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
sai
aktív tag
Eladó 1997es (6gen) civic elsö lámpák.karc ,kavicsfelverödés mentesek , nem párásodnak original Honda lámpák.Érdeklődni privben vagy az elérhetöségeimen
ezenkivül még eladó alkatrészeim
-
Flashback
addikt
[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Integra
titán
direkt légszűrő elkelt
van még egy fullos mobil-1 0w-40 protection formula supersyn olajam, 4 lityó, akinek kell, 8ezer píz...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
xcbiker
addikt
Eladó VTI kormány:
[link][ Szerkesztve ]
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
TexT-BoY
addikt
a Galax Grey szebb, élőben is és képen is. IMHO.
Amugy meg az autó legyen fehér fekete és ezen 2 szin keveréke tehát a szürke valamelyik árnyalata. 1-2 autónál eltekinthető a piros és a sárga szin, de egy hétköznapi ember hétköznapi autoja ne legyen piros. Arra van ALMA, a kék az ég, a Zöld a fü, és soroljam?HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Pompi
MODERÁTOR
-
Flashback
addikt
Ma volt évadnyitó Honda Tali jövőre már szervezhetnénk oda PHs Honda talit is
[ Szerkesztve ]
-
Hoska
újonc
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérne: tudna valaki ajánlani egy megbízható, Hondához nagyon értő autószerelőt Tatabányán vagy a környékén?
Másrészt a kis tízéves 1.4 IS autónk mostanában nehezen indul, vagyis nem tudjuk elfordítani a kulcsot, csak rábeszéléssel sikerül elindítani. Volt már valakinek hasonló problémája? Nekem azt mondták valószínüleg a gyújtáskapcsoló lesz.
Előre is a köszi a segítséget!
Üdv -
sai
aktív tag
nekem is volt ilyen a 97es hondámmal.. de csak az 1ik kulcsal csinálta.. aztán megnéztem és látszott , hogy az a kulcs már eléggé elvan kopva.esetleg , ha megvannak a pótkulcsok akkor próbáld ki másikkal.lehet , hogy neked is ez a baj.amióta a másik kulcsot használom azóta 1szer sem csinálta.
-
Flashback
addikt
ÚJ Favoritom [link]
-
Pompi
MODERÁTOR
Ezeket most találtam. Nekem bejön ez a 4d sedan type-r
Kár, hogy nálunk nincs forgalmazva. Na nem mintha az a veszély fenyegetne, hogy vegyek egy ilyet
Feel Good Inc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője