Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz BlacKSouL #24123 üzenetére
Páromnak akármikor szó nélkül odaadom az autót mert normálisan vezeti. De zusammen rá nem bíznám hogy tartsa fent. De ott van a nővére aki szerintem kb annyit tud hogy benzinnel megy de azért hajtja a Suzukijukat. Na alóla egy idő után tuti kidőlne még az is.
Kolléganőmnél meg volt a csörömpölős dolog egy Opel Astrával. De azzal úgy volt a csaj hogy megy amíg meg aztán ha lesz pénze majd megnézeti. Mondjuk ő eleve egy rakás fémhalmazt vett azzal a géppel.
Szóval ismerősi körben sajna kevés a pozitív női példa bár az is igaz hogy elég kevés nőt ismerek akinek saját tulajdonú autója van.Tavaly mentünk céges teambuildingre 4-en egy autóval (Opel Zafira). Én hülye a kalandparkban leamortizáltam az ujjaimat így mivel a kolléga ivott (én vezettem volna haza) kénytelen volt az egyik csinos kollegina vezetni. Na azt hiszem többet ő nem fog menni a Zafirával. Szegény autót már én sajnáltam, az a kuplung-gáz-fék kezelés valami brutál volt a német technikának. Előtte kicsit tudtam menni én is vele így azt mondhatom hogy nem nagy ördöngősség a Zafira kezelése mielőtt valaki elfogultsággal vádolna.
vbbb: tuti ki lehet nőtől is jót fogni csak az eladók azt hiszik automatikusan jó vételnek tűnik egy női tulajos autó pedig ez nem mindig igaz.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest