Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Milyen kipufogóleömlöt ajânlanâtok 97es VTi hez?
Szeretnék kicsit vadítani a gépen , ês úgy gondoltam itt kezdem.
Hâtsó dob és egy sportlégszürö már megvan , minden más gyári az autón!
Idövel gondolom a katalizator,középsö dob és a csövek cseréje is ajánlatos lesz..Ja és milyen teljesitménybeli változásokra számithatok egy leömlö csere esetén?
-
neduddki
nagyúr
válasz DeathAdder #22652 üzenetére
HI!
hagyd a francba, de ha nagyin rajtad van hivd fel Vogelsinger urat, hogy egy mennyiert csinal meg egy szolidabb(!) turnyositast
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
xcbiker
addikt
én ITR-t teszek fel, de a japan belpiacos ITR leömlő jobb lenne.
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
xcbiker
addikt
válasz DeathAdder #22660 üzenetére
nincs még.
ITR szívósorral együtt teszem fel + p28 ecu progizással.
megvan minden már, de csak tavasszal tetetem fel.[ Szerkesztve ]
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
zolynet
veterán
nekem 4-1 leömlőt kapott ~2hónapja, nagyon imádom
leömlőtől gyári kat, gyári cső, gyári közép
és a végén skunk2 mega power hátsó dobLife is too short to stay stock!
-
DeathAdder
veterán
-
zolynet
veterán
válasz DeathAdder #22664 üzenetére
nem a plussz lovak miatt lett, semmi teljesítmény fokozás részemről nincs
mélyebb morgósabb és a leömlőtől immár bubusabb hang, mindezt szolidan
100-105km/h-nál van egy olyan tónus ami zavar még engem is, de ott nem használom
110nél amúgy is ~100al megyek a /50 miatt
140-150km/h-nál egyáltalán nem zavaró, rádiót sem kell csumára tolni hogy halljam, nem úgy szállok ki 200km után (Bp-Szeged) hogy szétszáll a fejem a hangjától
xc: szólj és mutatom, nem lakunk messze egymástól
hangosabb mint a gyári, neked nem fog bejönni[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
Snoop-y
veterán
válasz Integra #22610 üzenetére
Bar itt mar kiirtak a honda szalonban, hogy typer civic ez evtol nincs, ettol fuggetlenul arulnak hasznalt nsx-eket meg vallalnak nsx-r behozatalt is honda uk garanciaval
A szalonban mindig all bent egyebkent egy feher "alap" nsx ha valakinek gusztusa van ra szoljon. Egy kozeposztalyos audi araert mar elhozhato ( 7M korul )Itt vezettem mar egyebkent jaguar xf-t 4.2 benzines kormanyvaltos. Az arabol kb lehetne epiteni egy 1000 lovas suprat meg melle egy tartalek 400 lovasat
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
neduddki
nagyúr
válasz neduddki #22522 üzenetére
HI!
na ma megint nyulos vacak volt a gummedli hat hidegen megint 2.1 kornyekere esett, most vissza 2.4re igy egesz fogyaszthato:- )
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Egymillió mérföld Honda Accorddal (1 609 000 kilométeres futásteljesítmény)
Napi átlag 210 km.
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
orbano
félisten
válasz Winner_hun #22669 üzenetére
rávertem. mondjuk a kerék feletti ív nem a legzsírabb, de sebaj
A vér nem válik VAZZE!™
-
menalcas
őstag
válasz Winner_hun #22670 üzenetére
Szép teljesítmény, csak túl telhetetlen a tulaj, nem elég hogy kapott egy zsír új Accordot, de még 1 teli gurigát akar kapni a régiért ....
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
zolynet
veterán
válasz Winner_hun #22669 üzenetére
instant kell
azonnal getNapfénysüti: tőlem akár vanyúba is lehet ha van benne turbó (és bírja is)
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
válasz neduddki #22567 üzenetére
HI!
50. tank 50.46l 669.6km ami 7.54l/100km, Lukoil 95, Gyongyos
jobb lett mint vartam /tuls sok volt naffalu, raadsul a bukfenc tszcse koltozes/udv
neduddki
-
veterán
HHO2-ről tudtok valamit? "a vízbű szedi ki a zokszigént"
valami olyasmit meséltek hogy desztillált vízből hidrogént nyernek ki áram hatására és ezt nyomják be az autók légzőkészülékébe és fogyasztást csökkent
valaki nézegette már?ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #22677 üzenetére
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
xcbiker
addikt
válasz Winner_hun #22677 üzenetére
nem tom miről beszélsz?!
Mostanában 98-as, vagy egyéb magasabb kategóriájú benyát tankolok. Némileg jobban ugrik tőle.Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
wierra
senior tag
-
neduddki
nagyúr
HI!
most is hodregent egetunk, csak vna nehezitesken par szen es egyeb vacak atom is:- )))
szeretnek latni korrekt eredmenyekt, amogy a dizel-gaz muxik a vizanyagnak is van letjogosultsaga, az energiameregre lennek kivansiudv
neduddki
-
orbano
félisten
-
-
wierra
senior tag
válasz xcbiker #22691 üzenetére
És hogyan újítod fel? (Merthogy pár héttel ezelőtt végzett Imi nagygenerált nálam is ugyanilyen tünetre.)
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
válasz xcbiker #22693 üzenetére
Ha a dugó be van állva, mint a gerely, akkor az kuka kábé. Felújítása bőven bazidrága lesz, zsír új gyári megfizethetetlen (szerintem semmi értelme). E-bay-en érdemes körülnézni felújított nyergekért; Cardone, Raybestos, Beck-Arnley, PREMIUM, Centric Parts foglalkozik remanufacture-rel.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
nagyúr
-
wierra
senior tag
válasz Napfénysüti #22695 üzenetére
-
Integra
titán
ajjjeeee, van végre új krokodil emelő
ha ez tönkremegy, én nemtom mit csinálok......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz orbano #22698 üzenetére
pont azt remélem, hogy ez már nem megy tönkre, mert ennek teljesen más konstrukcióval mozog a hidraulikája, mint a réginek.. ok, az volt kb 10-15kg, ez meg 38 irdatlan nagy, de ha tartósat akar az ember, akkor csak ez van.. és legalább a mitsut is megemeli könnyedén kellően magasra jóval kevesebb mozdulatból. ezzel az akciós árral még elfogadható ára van házi használatra. főleg ha azt veszem figyelembe, hogy a régit kb ha 20x használtam felemelni autókat és került vagy 8e pénzbe.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest