Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hobizoli

    nagyúr

    válasz SaNyEe #1901 üzenetére

    SZVSZ joval eccerubb es olcsobb is venni egy gyarilag turbos autot, amibe a VTI + a turbositasa kerul annyiert van gyari cucc is, es az nagysagrendekkel uzembiztosabb is, mint egy osszekokanyolt. Az eleve arra van meretezve, prg-zva stb, es azt alapkent hasznalva meg lehet tovabb lepni is odaig, amirol az utolag turbositott auto csak almodhat. Meg nem lesz gaz se a muszaki meg semmijen vizsgalat, es van rajta hozza eleg eros fek is, elbirja a valto, meg minden. Ja hat, max nem Honda-nak fogjak hivni....istenem

    Bishop-l az a baj, hogy azt hiszi mindent nagyon jol tud mar, mondjuk egyelore meg jo is amit csinal, de az autoja ugy fustol, mintha dizel lenne, ~80-nal meg siman latni a szurkes feketes fustot, ezt a KPM csak 1x allitja ki, aztan jonapotkivanok. Regebben nezegettem az oldalat, de akkor meg pl a benzinhidon a benzinnyomas az nem volt turbonyomas vezerelt -nemtom most olyan-e mar-, szoval amikor felepul a nyomas, megvaltozik a injektorok kapcitasa, mert ugye nem mind1, hogy 3bar-l az -0.5bar-ba fujnak be vagy 0.5bar-ba, de ezert vannak azok az overkill injektorai, ~170LE-hoz pedig kurvava eleg azoknak fele is...csak hat igy ugye nagyobb kell, hogy mindig elbirja latni eleg benzinnel a motort. Egy darabig lehet ezzel trukkozni, csak igy az alacsonyabb nyomason nem porlasztanak jol az injektorok, inkabb csak ''pisilnek'', az meg nem jo, nagyobbak a cseppek, kisebb ossz feluletuk ahol levegovel erintkeznek, de pont ugyanezert emelik a befecskendezesi nyomast is a dizeleknel, mino veletlen, nem? Na meg ugye az auton semmi nincs megmokolva ehhez, a gyari 240mm-s frutti fekek vannak rajta, hatul meg a dobok, futomu....LOL, a 2/3 teljesitmenyu automon is mar nagyobb/erosebb fek van ennel, es nekem ez is kevesnek tunik (Brembo), sot, az Uno Ti.e.-n is mar 4 tarcsa van/volt, pedig az ''csak'' 105LE-s es meg konnyebb is vagy 200kg-l.

    Lordie-nak volt 2 motorfelujitasa eddig, es meg mindig ragaszkodik a 10:1 kompressziohoz, mert most mar atomdugoi vannak junajtedstecc-bo', hat majd meglatjuk...a gyarak sem mennek 9:1 fole, ha fujjak a motort, es talan nem veletlenul csinaljak igy, de lehet Lordie vmit jobban tud, vagy akar tudni. Csaladi auto, es 220LE feletti telejeitmenyhez a gyari fek van fent, egy gyari ITR-n is jobb fek van 190LE-hoz, ha leglabb az lenne ezen is (meg Bishop-n is).


    hobizoli

    [Szerkesztve]

    több drón kell ;P

Új hozzászólás Aktív témák