-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz orbano #15941 üzenetére
miért?
most sikerült értelmeset mérnem.
6,8-as fogyi lett lukoil-lel.
ebben volt egy vasárnap budapest. egy esztergom oda lassan (jó azért sokszor odalépkedős, nem nagypapa tempós ahogy szoktam vezetni), aztán egy esztergom-tatabánya taposva, siettem melóba
nem volt semmi gondom ezzel.most átnézek omv-re. arra is kiv vagyok most super 95 ment bele, carrera-t nem tudtam miaz de most utánaolvastam.
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
SeQ
csendes tag
Végre megérkezett a PlastiDip Spary! Gyorsan ki is próbáltam
Hát a képek annyira jó minőségüek. Elsőre nekem nagyon olyan hatást keltett mintha simán lefujtam volna egy fekete festékkel, aztán száradás után (2 óra, ma még majd bölcsebb leszek mert 12 óra az ideális) egészen érezhető volt hogy más a felület.
Hiba javításra nem hiszem hogy jól használható a spray, mert nagyon vékony réteget visz fel. Nálam a karcok megmaradtak, pedig raktam rá több réteget is, de lényegesen szebb az öszkép, aztán az már jó kérdés hogy mennyire fogja bírni a használatot.A frissen érkezett könyőklőm belsejét is lefujtam, sajnos ott kicsit megfolyt de az igazán szép lett a javítás után.
Én ezt a treméket jó állapotú felületek megóvására ajánlanám, Nolf ugrott be kapásból, a diszcsíkaidra szerintem tökéletes lenne és szép egyenszínük lenne.Ha érdekel valakit majd a használat után is irok pár sort a tapaszatalataimról.
[ Szerkesztve ]
--> Nincs múltad. A jelenben élni a legjobb út ahhoz, hogy legyen jövőd is.
-
wierra
senior tag
Ne tartsd magadban a tudást
Lehet, egy diszkrét csiszolás nem ártott volna az elemnek?! Amúgy sztem nem lett rossz.
[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
veterán
válasz VTI-Totya #16103 üzenetére
én is euro95öt toltam bele mikor shellnél tankoltam. azzal is eljártam ilyen 6.8-7.2-es fogyikkal.
omv-nél most 320 a super95, és 325 az a carrera izé. most a 320as ment beleॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Integra
titán
válasz orbano #16101 üzenetére
igazából nincsen semmi alternatíva amit szívesen használnék az inti helyett..
lehetőségek vannak, csak nem tudom, hogy van e értelme. a legolcsóbban akkor jövök ki, ha semmit sem csinálok, illetve mindent cserélek rajta továbbra is rendesen gyári újra. ha meg lecserélem, csak drágább lenne a történet.
szerintem idén nem megyek 5e km-t sem összesen, mert úgyis csak motorozom. ha meg mo-n vagyok, másik autót használok.
lassan tényleg azt kívánom, hogy azt mondják,hogy akkor a következő 5 év itt és itt lesz, és akkor úgyis minden eldőlt....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
orbano
félisten
többnyire MOL telepről kapják az üzemanagot, mint mindenki, néhány másik esetben sajátról, de oda is MOL üa. kerül. egy kivétel van, a shell vpower99, az tartálykocsin érkezik mekkából.
szóval a lényegi különbség a kutak között, hogy használnak-e adalékot (omv,mol igen, lukoil nem). ezen felül azt érdemes nézni, hogy olyan kútra menj, ahol nagy a forgalom. a kis kutaknál jobban le tud apadni a késlet és nagyobb eséllyel kapsz szmötyit a tankodba.
és igen, az összes jet kút lukoil lett. bár megszokásból még mindig jetnek hívják magukatA vér nem válik VAZZE!™
-
SeQ
csendes tag
Hát igazán nem tudtam megnézni mert nem sütött a nap. De szerintem nem fényes abszolult, nem matt de szerintem nem fényes, ha a gyári felület nem sima amire rakni akarod, akkor tuti ez jó neked!
--> Nincs múltad. A jelenben élni a legjobb út ahhoz, hogy legyen jövőd is.
-
t1
addikt
Eladó:
2 db 195/50 R15 Sava Intensa 300 km-t futott
2db 195/50 R15 Debica Furio 1000 km-t futott
32.000 pénz -
neduddki
nagyúr
válasz orbano #16112 üzenetére
HI!
hat vannak fenntartasaim: Mobilpetrol 98 igencsak ukran/romannak hivatkozta egyik cimboram, es mongyuk a lukoil 98 is igencsa meglepo lenne ha mobilto jonne:- )
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
wierra
senior tag
Snoop: ez mi ez? új szekér kilátásban, vagy gyün a gyerek?!
[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
Rinya a TC-n
Na, ezé' nem fogok agyonelektronizált modern élménymentes hulladékot venni ."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
-
Sipi16
őstag
válasz wierra #16123 üzenetére
Ez a valóság vehetsz akármilyen eröset, úgy érzed, hogy nem te vagy az úr...
Amikor árülök a másik családi kocsiba teljesen lemerevedek, hogy mennyire "szar" egy teleelektronizált kovcsit vezetni...
Snoop: Grat!
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
VTI-Totya
tag
Én már sírva röhögök az asztal alatt...........
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
Snoop-y
veterán
Ne idegeljetek mán. Nem jön semmilyen gyerek
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
wierra
senior tag
válasz Snoop-y #16129 üzenetére
..vagy nem tudsz róla. (A helyedben elbeszélgetnék Totyával )
Az új verda is lehet "gyerek", ha fiatal(abb).
[ Szerkesztve ]
-
VTI-Totya
tag
válasz wierra #16130 üzenetére
Én nem akarok és nem is fogok ilyenen versenyezni, de snoopy azért tudja a véleményem a feleségéről........
Az enyém akkor No.1+++++ mint a Le+++++
Az új verda mint gyerek azé már jobban hangzik és közelebb az igazsághoz.....bár a korát nem tom.
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
-
wierra
senior tag
válasz Winner_hun #16132 üzenetére
Erre is alkalmazható a "Ha a f*sz feláll, az agy megáll." idióma.
-
olbeteam
tag
-
orbano
félisten
-
xcbiker
addikt
Új nyári gumikat tervezek.
Ezek az esélyesek:
MICHELIN Energy Saver
195/55 R15 85 H 24 990.- (akció)MICHELIN Energy Saver
195/50 R15 82 T (GRNX) 15 990.- (akció)Nem tom érdemes-e a drágábbat venni. (elvileg nagyobb sebességindexe és ballonosabb)
A ballonosság a VTI ültetett kemény futóműjénél nem egy hátrány. Kérdés elfér-e a kerékjáratban.A másik (GreenX) változat ami kiemelkedő fogyasztáscsökkentésben és lényegesen olcsóbb, viszont alacsonyabb sebességindexel rendelkezik.
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
milomi
tag
válasz xcbiker #16138 üzenetére
Én a GSI vel 14 colos téli Marshal Power Grip gumival mentem tél előtt GPS El mérve 221 et óra szerint 228 km/h volt.. utána gondolkoztam hogy csoda nemlett baj mert ez a téligumi nem hogy télre meg semmire sem való de gyorshajtásra
dönts ell gyorsan mész vagy elég a 170-180 is
[ Szerkesztve ]
NFS World Nick Ewing1987
-
xcbiker
addikt
válasz milomi #16139 üzenetére
a magyar utak és szabályok nemigen engedik meg a kiemelkedően nagy sebességet.
Ergo tökmindegy... a határokat feszegetni meg úgyis olyan helyen szoktam ami száraz és full egyenes. Valamint ez ritka és csak a tesztidőszakra vonatkozik.Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Integra
titán
válasz xcbiker #16138 üzenetére
ha rám hallgatsz, maradj a gyári /55-ös méretnél. iszonyúan sokat számít.
nagyon szídni fogod az /50-es méretet, rettenet érezni hogy mennyivel jobban rázza szét az autót vele. ráadásul te amúgy sem vagy sztrítrészer fajankó, a nyugodtabb autózás híve vagy, csöndes beltérrel, zenével....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Pörp
senior tag
Valaki világosítson már fel a 6gen futóművéről! Vannak ezek a geometria méretek, mint összetartás, utánfutás, kerékdőlés. Miken lehet állítani? Úgy érzem az autó balra tart.
[ Szerkesztve ]
-
xcbiker
addikt
válasz Winner_hun #16145 üzenetére
gyösszé villeszíre?
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA