- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcbiker
addikt
válasz Sipi16 #15850 üzenetére
3M, LLumar
csak ebben a netes vásárlásban az a gáz, hogy pl nem látod milyen színű a valóságban.
Én még úgyis vaciláltam a többféle sötétségű közt, hogy láttam élőben.Felrakni ahogy néztem nem túl bonyolult, de biztos vannak videok a neten.
[ Szerkesztve ]
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Sipi16
őstag
válasz xcbiker #15851 üzenetére
Azt sajnos nem tudom, hogy az elsöket mennyire lehet, de a hátsókat azokat eléggé beláthatatlanra szeretném.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
orbano
félisten
tényleg ha már fóliázás: ha körbe mindenhova (szélvédőt kivéve ofkorsz) 70%-os fóliát rakatok, akkor megb*xnak?
A vér nem válik VAZZE!™
-
Winner_hun
titán
válasz orbano #15856 üzenetére
Az első szélvédőn a fólia összegzett fényáteresztő képessége legalább 75 %-os legyen, az elülső oldalablakokon 70 %, míg a hátsó oldalablakok és a hátsó szélvédő - fényáteresztő képességtől függetlenül - tetszés szerint sötétíthetők, a hátsó szélvédőnél azzal a feltétellel, hogy a járműnek két oldalsó tükre van
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
orbano
félisten
-
veterán
válasz Winner_hun #15860 üzenetére
ez 4 éves cikk. most már sztem megbasznak bármilyen van elöl.
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
veterán
válasz Winner_hun #15864 üzenetére
köszi
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
orbano
félisten
válasz Winner_hun #15860 üzenetére
de nem ez volt a kérdés, hogy a jogszabályban milyen számok szerepelnek, hanem hogy ha a kocsimra 70%-os fóliát teszek, azzal el lehet-e éldegélni, vagy már kekeckedni fognak? Gondolom a gyári tiszta üveg 5%-nál több fényt fog fel.
A vér nem válik VAZZE!™
-
xcbiker
addikt
válasz !Overdose! #15867 üzenetére
én hővédőset rakattam az 1.4-re anno.
-
neduddki
nagyúr
válasz xcbiker #15851 üzenetére
HI!
3m disztrije volt kozlekkaros szomszedfalusi cimbora, osszeakadok vel erakerdezek, hogy mennyie adnak vmi szep hupililat rozsaszin pillangocskakakl a jsozagara???:- )))
udv
neduddki
mod: leglabbis ugy emlexem hogy disztri
MOtkany: na szipeket almodta???:-)))
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz xcbiker #15871 üzenetére
HI!
jeee Te kis hazug megiscsak oolvasol???:- )))
csak errol gyutt eszembe, fel is hivom oket elobb utobb /ha lesz ra ido/ hogy mipeze csinalnak meg?udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
VTI-Totya
tag
Nos, nekem kerek 8literre jött ki az utolsó tankolásom.
520km/ 42L (én mindig nyakig tankolom és nem első kattanásig meg stb.)(ebben volt egy 30-40km-es autópálya jó ütemben, 150km autópálya 130-al, a többi vegyes a városban minden reggel dolgozni és este haza.....)
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
NoLF
veterán
ajtót kell cserélnem
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
VTI-Totya
tag
válasz xcbiker #15879 üzenetére
Azért ne felejtsd el, hogy nekem az emelt kompis dugók sokat fognak ám a fogyin..... több nyomaték=kevesebb gázadás......
Plusz a tied el van lustulva az tuti......
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
NoLF
veterán
válasz Winner_hun #15878 üzenetére
nemtom vágod-e hogy nem működik a vezető oldali ablakom, még mindig
most már végérvényesen kiderült, hogy miért
az ajtó kerete el van repedve, lifeg
a motor mikor tolja fel az ablakot, deformálódik az egész, ezért ugrik ki
vagy lakatoltatom, vagy új (bontott) ajtó kell
mind2 esetben fényeztetni kell, úgyhogy új ajtó lesz...The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
xcbiker
addikt
válasz Winner_hun #15883 üzenetére
-
VTI-Totya
tag
Majd 150e km múlva.
-
neduddki
nagyúr
-
Winner_hun
titán
Na a jobb oldali ablakemelőmnek vagy szétcsúszott egy vezetéke vagy megadta magát a motor, a biztosíték jó.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
olbeteam
tag
Nincs vkinek képe vagy video-ja, hogy a 6gen. hecsi ajtaját, hogyan lehet szétszedni (ajtókárpitot eltávolítani), hol helyezkednek el a patentek? (nem szeretném szétbarmolni...)
I can resist everything but temptation.
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #15891 üzenetére
-
xcbiker
addikt
válasz Winner_hun #15891 üzenetére
-
xcbiker
addikt
Találtam egy frankó autóriasztóst. (bár korábbról is ismerem már)
Olyan "hülye" maximalista mint én, sőt meg még +++.
Szerintem kb egy órát beszélgettünk a műhelyében ma délelött mindenféléről.
Már a műhelye is egy precíz emberről árulkodik.MÉTA System termékeket szokott beépíteni, de szinte mindent vállal és egyéb egyedi elképzeléseket is megvalósít. Szerintem vele fogjuk bekötni az elektromosan nyitható tükreim is.
Jószívvel ajánlom mindenkinek!
-
SeQ
csendes tag
Probálkozok egyet itt is hátha valakinek van valami tanácsa.
6gen vti hátsó jobbos féknyereg kellene nekem.
eddig beszéltem:
-rprezident
-juhilaci
-MikyCivic
-Killer Beemás javaslat?
vajon miért csak a jobbos hiánycikk? balosat kaphattam volna
--> Nincs múltad. A jelenben élni a legjobb út ahhoz, hogy legyen jövőd is.
-
VTI-Totya
tag
válasz olbeteam #15897 üzenetére
Van olyan amibe csak a 2-ből egy ajtóba raktak központi zárat??
Olyan van, hogy az anyós ajtót kinyitva nem nyitja és szintén onnan nem zárja a sofőr ajtót.
Az csak a sofőr ajtóról működik. Az enyém is ilyen. A távirányítós meg hülyén hangzik, hogy az egyiket nyitja-zárja a másikat meg nem.....
-
xcbiker
addikt
válasz olbeteam #15897 üzenetére
Az álatalam kívül belül ismert 1.4 6gen Hach-nél. motor csak az anyós oldaliba volt gyári, ami zárt is egy elektromos impulzusra, akár a kulcs elforditása vagy a pálcatologatós motor okozta ezt távkapcsról.
A VTI-t még nem szedtem szét, de ami késik nem tehénpina
A pohártartó rész, váltókar ház és a könyöklő már itt figyel a szobámban szépen megpucolva EK9 pohártartóval és váltózsákkal.
(a pohártartóért külön köszönet wierra cartársnak!)Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest