Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Varoz

    őstag

    Üdv!

    K&H emelt színtű elektronikus számlacsomagom van. Amikor megcsináltam 625Ft volt, cserébe minden ingyen volt, utalás, vásárlás, pénzfelvét, SMS.
    Hála a jó tövényeknek, ez most 2000Ft körül van, plusz a énzfelvétel díja. (1320,+ mobilinfo 580 + vagy 700 Ft/ pénzlevétel.)
    Kéne egy olyan, ami legalább közelít a régi 600 pénzes feltételeimhez. Jó a pénzfelvét csak pár darab lesz ingyen, az oké. De a többi nem.
    MasterCard kell, lehetőleg dombornyomott, de ez nem feltétel. Illetve webkártya se lenne rossz, mégis csak biztonságosabb. :)

    Eddig a Simple tűnik megoldásnak, de szívesen várok valamit. CitiComfortot néztem, de nem tudom, hogy utalásra mit számol fel. Illetve nem tudom, hogy ez mi: "A CitiComfort díjcsomag 2013. december 2-től kizárólag Citibank Személyi Hitel (Praktikus Kölcsön) mellé igényelhető."
    Kölcsönt kell hozzá felvegyek? Mer akkor kössz, de nem.

    A havi kedvezmények nem bejövősek. Gondolok az x összeg ha megjön akkor ennyivel olcsőbb stb. Egyrészt tök jó, meg minden, de mi van ha nem jön lóvé? Akkor jó drága, amikor pont nincs pénzem. Szóval erre nem szeretnék alapozni. Olyan kéne ami alapból is tudja.

    hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)

Új hozzászólás Aktív témák