Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz horvathd #5210 üzenetére

    Masik forumban valaki belinkelte, hogy - bar nem tartjuk hiteles hirforrasnak - de a penzcentrum azt irta, hogy mindenkit attesznek. Ma volt egy laza 23 perces beszelgetes az axa ugyfelszolgalattal, es azon kivul hogy fel fogom oket jelenteni, az derult ki, hogy DE, minden kamathozot megszuntetnek es nyitnak helyette oke1-et (vagy ha elobb atkered magad masra, akkor azt).
    Ennek egyetlen oka van: a magatartasi kodex es a temajahoz kapcsolodo jogszabalyok szerint csak az inflacioval korrigalhatnanak. Na de a 0 Ft az ugye ezzel a modszerrel nem korrigalhato feljebb. Raadasul a valodi kivalto ok, az ingyenes keszpenzfelvet, az meg torvenyileg nem harithato at...
    Szerintem a 60 nappal elobb bejelentett kondiciovaltozas OK, de a szerzodes modositasa ezen az uton (megvaltoztatjak a termeket, megpedig pont a kondiciok miatt) az nem szabad az legyen.
    Egyebkent egy jelenleg semmire nem hasznalt szamlam van naluk, de ezt me'g 5e-ert nyitottam, es az volt a ny.dijra az ervuk, hogy de ez 20 evre szolo dij, ugy nezzem, mert innentol ingyenes... nyilvan most az 5e-et is lenyelik ugy, hogy szolgaltatast se adnak erte.

Új hozzászólás Aktív témák