Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gallmix

    aktív tag

    válasz RR-13 #30860 üzenetére

    Igen:
    Díjmentesen vált devizát középárfolyamon egy magyar bank
    https://www.portfolio.hu/bank/20231116/dijmentesen-valt-devizat-kozeparfolyamon-egy-magyar-bank-651891

    Újabb funkciókkal bővült a Gránit Bank mobilalkalmazása, amelyben mától díjak és egyéb költségek nélkül kiemelten kedvező devizapiaci középárfolyamon lehet napközben (munkanapokon 9 és 17 óra között) devizát váltani EUR, USD, CHF és GBP devizanemű bankszámlákon. A váltáshoz magas ügyfélélményt nyújtó grafikonokon követhető a devizák árfolyamának napi és múltbéli alakulása, az appba épített kalkulátor pedig azonnal megmutatja a váltás utáni összeget.

    A bank által jegyzett és 5 percenként frissített kedvezményes devizapiaci középárfolyamon havi 550 ezer forintig lehet munkaidőben devizát váltani, ami nemcsak a hazai piacon, de külföldi fintech-ek ajánlatához képest is versenyképes. Munkaidőn kívüli és a limitösszegen túli devizaváltáskor az aktuális – a piaci ajánlatokhoz képest ugyancsak kedvező - számlakonverziós árfolyamon váltanak, szintén díjmentesen.

    akcióban – év végéig díjmentes EUR és USD számla nyitható, amelyet a banknál már forintszámlával rendelkező ügyfelek az applikációban is megtehetnek, és azonnal használhatnak is. - Igaz az évből már nincs sok hátra... de lehet jövőre is akcióznak.

    Az App Store-ba belépve már mindenki számára elérhető az új alkalmazásverzió, az androidos eszközök esetében pedig fokozatosan frissül az új funkciókat tartalmazó verzióra.

    Xiaomin kicsit lassabban frissül. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák