- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
efge
aktív tag
azert ez a malacpersely nem akkora truváj
ha nem fizetsz be akkor csak 2.5% a kamat. ha kiveszel akkor nincs kamat - a teljes bennt levo osszegre!!
havi dija nincs, de penzfelvet / utalas nincs ingyen, stb...amire jo lehet, hogy "kenyszeriti" ezekkel a szabalyokkal az embert a havi takarekoskodasra...
A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
janes1976
őstag
Nem is tudtam hogy van ilyen!
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
Panthera
őstag
-
janes1976
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha online vásárolok a neten, annak milyen díja van Citibank Nulla Forintos Bankszámla - TOP díjcsomag esetében?
Csak mert nem találom, bárhogy nézem, mondjuk lehet én vagyok vak.
Mer szoktam vásárolni pl. vírusírtót neten keresztül egy angliai áruházból pl. stb.
Konkrétan az érdekelne, hogy mennyit számolnak fel?
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Hellósztok!
OTP minimum számla csomagban vagyok. OTP direkt hozzáférésem van a számlához, mert ott kértem a zöldkivonatot. A kivonatban az áll, hogy "Időszakos költségek -118 ft" Mi az
[ Szerkesztve ]
-
janes1976
őstag
válasz chungee #2762 üzenetére
Nem tom, nekem is jött ilyen tétel és fogalmam nincs. Sztem meglop minket az otp, úgyhogy hétfőn nyitom az új számlát az otpnek meg annyit mondok, csákány!
Amúgy is ott akartam őket hagyni, mert szemetek.
Az otp mindent pénzért csinál, gyakorlatilag ott nincs semmi se ingyér. Hát nem látod?
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
helló
ha hétvégén szombaton küldtek nekem otp-s kártyáról erste bankos kártyára pénzt, akkor az csak kedden ér ide?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
vtechun
veterán
válasz enginev3.0 #2764 üzenetére
Kb. Viszont julius 2.-tol vege ennek a kozepkori temanak 4 oran belul oda fog erni a penz
-
Kbali
nagyúr
válasz enginev3.0 #2771 üzenetére
Miben is reménykedsz? Ha a küldő hétvégén adja a megbízást, akkor az ó számláját jelenleg hétfőn fogják terhelni az átutalás összegével és legkésőbb az éjszakai Giro elszámolással megy el, majd a fogadó banknál kedden érkeztetik, azaz írják jóvá a számlán.
-
chungee
addikt
De felkúrt az ügyintéző
[link] -
vtechun
veterán
válasz chungee #2773 üzenetére
Erdekes, mert nemreg mondtam le a net szamlacsomagot, aztan direkt rakerdeztem, hogy van-e ingyenes csomagjuk, aztan asszem ezt mondta az ugyintezo. Viszont attol, hogy nincs teljesen a helyzet magaslatan az ugyintezo, meg nem kell feltetlen bunko stilusban/hangnemben beszelni vele...
Egyebkent az ilyen chates akarmik nem azert vannak, hogy mindent ott intezz el jellemzoen szerintem valami diak van odaultetve gondolom a gephez...
[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz chungee #2773 üzenetére
Mi ebben a felkúrás barátom? Szerinted hogyan segíthetne, ha nem tud azonosítani a chatcsatornán?
Arra pedig miért vársz választ, hogy jövőre mennyi lesz a kártyadíj? Még a termékfejlesztők sem tudják, ígérni pedig nem ígérhet az ügyintéző (mi alapján?) - a jelenlegi díjat kell ismertetnie, amit korrekten meg is tett.
Abban is igaza volt, hogy bármikor lemondhatod, ha nem tetszik (a lényeg, hogy az évforduló előtt legalább 1 hónappal legyen, különben gyártják a kártyát - vonják az éves díjat, de ez az üzleti feltételekben szokott szerepelni).Egy tévedéstől eltekintve, amit jelzésedre korrigált, teljesen normálisan járt el, megfelelően tájékoztatott.
-
janes1976
őstag
Valaki leírhatná privibe hogy hogy működik ez a City Life hitelkártya mert nem értem. Pénzt kell rá utalni vagy hogy megy ez? Nagyon hülye vagyok ehhez a témához. Nem volt még hitelkártyám.
-
vtechun
veterán
Kozben megnyitottam a CIB-nel a munkavalloi juttatasi csomag (4)-es folyoszamlat. Kicsit csalodtam a citiben (hitelkartya miatt) de egyebkent is az online dolog es az internetkartya miatt is akartam a CIBet
-
KMT
addikt
válasz Agyasima #2714 üzenetére
Picit megkésve...
Olyanról nem tudok, ami minden igényednek megfelel. Amúgy Axa, vagy Gránit. Előbbinél nincs ingyenes felvétel, utóbbinak nincs szegedi irodája, de egy pesti leutazással megoldható a dolog, akár "házhoz" is jönnek. Ezeknél 4-5% a kamat látra.
(#2741) janes1976
Neked is a fenti; Axa most fenntartásra (és nyitásra is) ingyenes, kártya nélkül a Gránit is. 6-8+%-os kamatok elérhetők mindkettőnél.
Egy bankkal nem lehet mindent megoldani, de több ingyenesbe sem hal bele az ember...(#2752) efge
Itt még senki nem hozta fel a malacperselyes trükköt? Kettőt kell nyitni, így ha ki akarsz venni belőle, akkor utána rögtön átvezeted (ingyenesen) a maradékot a másik számládra, ahol megkapod érte a kamatot. Persze ezt hó elején érdemes megjátszani. -
Oliverda
félisten
A Raiffeisen-ről mint bankról mik a tapasztalatok? Mennyire megbízhatóak, rugalmasak, milyen az ügyfélszolgálat?
Erősen gondolkozok, hogy kipróbálom az Aktivitás bankszámlájukat.
Havi legalább 50K biztosan mindig lesz rajta, amit így vagy úgy elköltenék.
- készpénzfelvétel bankkártyával, OKOSkártyával,
- vásárlás bankkártyával, OKOSkártyával,
- állandó átutalás,
- csoportos beszedési megbízás,
- eseti átutalás bankszámlájáról.Amennyiben jól értelmeztem, akkor a fenti öt tranzakcióból legalább négyet kell alkalmazni, 50K összértékben, és akkor ingyenes a számlavezetés. Gondolom a netes fizetés is vásárlásnak minősül, mert a tel. számlát pl. ott fizetem ki. Állandó átutalásom szintén van, és eseti is szokott lenni legalább egyszer, valamint készpénzt is veszek fel legalább egyszer (de inkább többször).
Havi 2 ATM bármelyik bank automatájából ingyenes, a fölött pedig 280/felvét szintén bárhol. Szerintem ez így viszonylag korrekt.
Vélemény?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
flash-
veterán
sziasztok
érdeklődnék hogy hol érdemes most folyószámlát nyitni?
minden bank ilyen mocsok?
egy ismerős meghlat már fél éve,még megvan a bankszámlája mert hagyatéki még nem volt és továbbra is havi 500ft minusz keletkezik a számláján.Én raiffeisennél vagyok visa kártyám van,esetleg más banknál van olcsóbb megoldás ha az ember visát vagy mastercardot szeretne?további fontos hogy legyen internetbanking,és mobilra értesítés
[ Szerkesztve ]
-
janes1976
őstag
"minden bank ilyen mocsok?"
Sztem igen, csak ki kell tudni választani a kevésbé "mocskot".
Persze, Citibank olcsóbb. Én is azért dobbantottam az ÓTÍPÍTÜL. előző héten nyitottam számlát náluk. Jövő héten jön meg a kártyám, ami egy dombornyomott Mastercard (most Visa Classic-om van).
[ Szerkesztve ]
-
KMT
addikt
válasz Oliverda #2794 üzenetére
Nem a fenti ötből kell négyet, hanem azok közül bármelyiket, összesen legalább négyszer.
A tel. számla csoportos beszedéssel megy, nem?
Esetleg megfontolhatod a díjnullázót is, ott korlátlan ATM felvétel ingyenes, de csak Ráfázol ATM-ből. Havi 120e ft-ot kell utalni rá max 2 részletben, így ha 60e forintot megforgatsz kétszer, akkor már jó vagy.
(#2795) flash-
Az okos kártya 2e/év. Ennél szeretnél kevesebbet költeni? -
Oliverda
félisten
Ez biztos?
"Az ingyenes számlavezetés feltétele, hogy legyen aktivált bankkártyája vagy OKOSkártyája és havonta minimum 50 000 Ft összértékben legalább négy tranzakció teljesüljön az alábbiak közül"
Mert ha igen, akkor az még jobb.
Nem csoportossal. Manuálisan fizetem be ezen keresztül.
A Díjnullázót is néztem, de odahaza faluhellyen egy árva OTP ATM van, és néhányszor elő szokott fordulni, hogy ott kell pénzt felvennem. Ezen felül az irodánk közelében sincs Raiffeisen ATM, így ezeken a helyeken 410 forintért tudnék pénz felvenni, ami már sok. Összességében nekem az Aktivitás jobban tetszik.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
KMT
addikt
válasz Oliverda #2799 üzenetére
Igen, 4 tranzakciónak kell teljesülnie, mindegy, hogy melyik a felsoroltak közül. Nézd meg a kondíciókban.
"A Bank a feltételek teljesítésének megállapításakor a következő tranzakció típusokat vizsgálja: bankszámlán terhelt a) eseti és állandó átutalás, b) csoportos beszedés, c) bankkártyás/OKOSkártyás készpénzfelvétel ATM-ből és d) bankkártyás/OKOSkártyás vásárlás. A minimális tranzakciószámra és összegre vonatkozó feltétel bármelyik tranzakció típussal teljesíthető. A bankszámlán már könyvelt, azaz már terhelt tranzakciók minősülnek teljesültnek. A saját számlák közötti átvezetési tranzakciókat a Bank nem vizsgálja a feltételek teljesítésének megállapítása során. "
Az a vodafone-os nekem kártyás fizetésnek tűnik. Lehet, hogy a legjobb, ha rákérdezel náluk, hogy vásárlásnak minősül-e. De mi más lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest