- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
válasz kammler #23846 üzenetére
Ja köszi szépen.
Lehet, hogy csak a 9-es Androidon nem megy ez a Digital kártya.
Volt rá példa a Gránitnál, hogy valami ment 11-es, 12-es Androidon de a 9-esen nem.
A boltban kettő terminálon is próbáltam fizetni a Gránit Pay-el, és a GPay-el is, és csak a Gránit digi kártyánál kérte, hogy dugjuk be.
Aztán kifizettem MKB (BB) Kártyával az összeget.Szerk.:
Mivel az összes többi bank digitalizált kártyája rendben működik a 9-es Androidos Mate 20 Pro telefonomon, ezért ez miatt nem csinálok FULL Vipe-ot, de egyébként 2x teljesen töröltem a Gránit appot (és az egyik törlés után sem tudtam fizetni a boltban), és a Digi kártya Digitalizálása végén most mindig kiírja azt az üzenetet, hogy az Alapértelmezett kártya nincs digitalizálva stb..., Neked nem írt ilyet a Digitalizálás végén igaz?
És Te nem is látod, hogy a Főkártya ott van a Digi kártya mellett ugye?
Mert szerintem az zavart be nálam, azt hiszi az app., hogy az az alapértelmezett Gránit kártya, és az mivel nem aktív, ezért nem is lehet digitalizált.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest