Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    Sziasztok!
    Raiffeisennél vagyok, még, de már többször megfogadtam, hogy eljövök, pl. tavaly egy félretájékoztatásuk miatt buktam 70k-t, de a panaszt nem fogadták el; meg már unom, hogy mindenre (átutalás, csop.besz., stb) számítanak fel díjat. Mondjuk ez a rablás az összes Mo-n működő bankra jellemző, és nem csak a tranzakciós díj tekintetében: több országban is bankoltam már, sehol máshol nem volt sem havi számladíj, sem átutalási díj, sem kártyadíj, semmi hasonló.
    Olvastam az összefoglalót, láttam benne az Unicredit Partner Aktív akciót.
    Egy kérdés:
    "legalább 75 000 Ft jóváírás érkezik átutalásból (amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele)"
    Remélem ez alatt a bankon belüli saját számlákat értik, vagy nem? Ha a saját Revolut számlámról állítok be ismétlődő átutalást, az technikailag saját számla lesz, vagy mivel "The Currency Cloud"-tól jön, nem lesz az?
    Katás e.v. vagyok, a bevétel sajnos rendszertelen. Van, hogy nincs munka, vagy hogy egy összegben megjön több havi munka díja, majd ezután hónapokig semmi.

    Illetve, ezt hogyan értelmezzem:
    "A Bank a díjmentességet akciósan biztosítja. Az akció [...] a 2022.01.21. után nyílt számlák esetében pedig a számlanyitás évét követő harmadik év április 30-ig érvényes. Normál díj: 0,309%, min. 199 Ft, max. 6 850 Ft."
    Most akkor a havidíj 3 év múlva a jóváírható 1166 ft helyett 0.309% lesz? Párszázezres állomány mellett még nem egy nagy tétel (200k = 618 Ft), ami az ingyenes utalások és csop.besz fényében még meg is éri, na de 2M-nál már 6k havidíj, már nem annyira szimpi...

    Előre is köszi a válaszokat!

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák