- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
Sajat neveden levo tobb db unicredites szamla kozotti atmozgatast ertenek alatta.
Nekem is 2 db HUF szamlam van naluk, ha en az egyikrol masikra pakolok penzt, az nem szamitana bele.
De ha pl asszony kuldene a sajat unicrediteserol az enyemre, az mar beleszamitana.
Meg barmilyen bankon kivuli.Ma megjott az unicredites gold kartyam. 1 napon, egyutt a PIN koddal, a 2 boritek egyszerre bedobva a ladaba. Ez igy eleg WTF
-
RR-13
őstag
Szia
"amelybe a saját számlák közötti átutalások nem számítanak bele"
Természetesen azt jelenti, hogy bankon belül lévő saját számlák egyikéről a másikra utalás nem számít bele.
(Azt gondolom egyébként, hogy "a saját számlák közötti átutalások" logikusan is értelmezve, bankon belül vezetett saját számlákra értendő mivel, ha másik bank számlájáról utalna nekem azonos nevű személy, akkor azt a honos bankom nem tudhatja, hogy én vagy nem én vagyok, tehát mindenképpen el kell fogadnia NEM saját számlák közötti utalásként, így ezen oknál fogva fel sem merülhet az, hogy a saját számlák közötti átutalás nem a bankon belül vezetett saját számlát jelenti. Persze azért nem árt rákérdezni, ha valaki nem biztos ebben.)Pl. én utaltam magamnak másik bank saját számlámról, és minden bank elfogadta a minimális utalási feltételhez.
A Revolutos átutalást is elfogadják szerintem, ha Forintot utalsz onnan.
"A Bank a díjmentességet akciósan biztosítja. Az akció [...] a 2022.01.21. után nyílt számlák esetében pedig a számlanyitás évét követő harmadik év április 30-ig érvényes. Normál díj: 0,309%, min. 199 Ft, max. 6 850 Ft."Ilyen nincs az összefoglalóban. (lehet nem is onnan idézted, csak így lehetett értelmezni)
Amennyiben valamelyik Partner Aktív Zéró hirdetményben olvastad, akkor a "Normál díj: 0,309%, min. 199 Ft, max. 6 850 Ft" az nem a havi zárlati díjra vonatkozik, hanem a Mobilappos eseti utalásnak annyi lenne a díja, ha nem lenne díjmentes.
Ott is van az 5. számú lábjegyzetjelölés, a Mobilalkalmazás eseti utalásnál, ezért láthattad azt (de amúgy már magasabb az eseti mobilappos utalásnak a díja, de minimum kb. 3 évig nem fog ez érinteni).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest