Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Navaren

    aktív tag

    válasz hegegabi80 #64273 üzenetére

    Nincs különösebb baj vele (Cooler Master MasterBox Lite 3), persze ahhoz képest, hogy ki és mire fogja használni.

    A nehézkes kábelmenedzsment mellett azért az elülső szellőzés is elég gyenge (bár kiszedhető a panel egy része és mágneses porszűrőt is adnak hozzá, hoppá van!), a gyári hátsó venti hangos és rezonál, és picit gyatrák a lemezek is mondjuk a Meshify-omhoz képest, viszont meglepő, hogy az oldallap (és hátlap) állítom könnyebben, pontosabban a helyére siklik, mint az enyémben - igaz ez a CM vékonyabb lemezvastagságával és a Meshify kábelmenedszmentjével (és SSD felfogatóhelyével) is magyarázható talán.

    S340 Elite és FD házak mellett az ember könnyen hozzászokik a jóhoz, és Fogtündéréknek igaza van, utána elég "silánynak" tűnnek ezek a 10e HUF körüli kuckók.
    Ugyanakkor ez a gép nem kiállításra készül, nem a szoba díszeként fog trónolni az asztalon, jó eséllyel alig fog látszani belőle valami.

    A hátsó ventit lecserélem (valahol kell lennie 2 Fractal Design ventinek itthon, amit a Meshifyból kivettem, azok még mindíg nem tökéletesek, de fényévekkel a gyári CM előtt járnak), nem lesz benne HDD, a hűtő pedig elviekben félpasszív - bár azért egy ilyen Vega chippel szerelt Ryzen 5-ön azért nem sokat fog állni talán a venti -, szóval remélhetőleg bőven jó lesz arra, amire a gép készül :).

    iBalu // Ordo Ab Chao //

Új hozzászólás Aktív témák