Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bocX

    tag

    (#3640) Kasza08: thX grat.

    (#3641) Lord Dragon: thX neked is.
    ''Amúgy annyi lenne a kérdésem még hogy az a kijelző az elején az eredetileg nem gépbe votl tervezve vagy? Eredetileg miről kapta az áramot?''
    A kijelző amikor legelőször elkészült az asztalon volt elhelyzeve, majd jött az 5let hogy bele kellene tenni, aztán nagyjából megterveztem azt is, megcsináltam. de végül meguntam hogy a gépbe van, másik design volt a cél, és most megint az asztalon van.
    Sok féle megoldás van, nézz körbe itt: [link] ;) A kijelzőhöz meg amik voltak infóim azokat elküldöm, meg csinálok róla képet is. Viszont kb egy hét mulva tudom elküldeni, mert nincs nálam a HDD-m és nem leszek egy hétig net közelben, szóval küldj majd egy priv msg-et plizz, és akkor nem fog elmaradni, ha ténylegesen érdekel! A kijelző egy origi kijelző, 4x20as HD44780 kódjelű, Pestről lett rendelve. Volt hozzá egy kapcsolási rajz, az adatot printerkábelen kerztül és LPT porton keresztül tolja, az áramot pedig azért USB-ről, mert 5V kell neki. Igazából a megfelelő lábak forrasztásával ment a dolog...majd később kirészletezem.

    (#3642) nesa: neked is köszi. meg a tanácsot is. nos én ezeket nem tudtam, de megjegyeztem, meg hát hibáiból tanul az ember, abból lesz a tapaztalat. :))
    autogitt állítólag kiesett volna ugyanugy ekkora lyukból. én nem értek ezekhez.
    egyébként az 5let onnan jött hogy gipsz alapból kiesik, a szilikon nem, viszont a szilikon nem csiszolható, a gipsz meg igen, és igy a felületettel egy sikba tudtam hozni a dolgot. :D

    (#3643) Gyuri27: nem lesz logout - próbálkoztam, nem jött össze, azért is ide postoltam. de honlap tervben van. :)

    (#3644) Brumi˘: köszi neked is. :)

    (#3645) SaNyEe: te meg mit akarsz, már láttad élőben ;] :P

    (#3646) Macka: pécsiek legjobb arcok :)) :C thX egyébként!


    Köszönöm szépen az elismerő szavakat. :R :R
    Ez önbizalmat ad a következő megvalósításhoz. ;] Tervek már vannak.

    [Szerkesztve]

    sok munka és ugyanannyi lazaság

Új hozzászólás Aktív témák