- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sestertius
őstag
válasz #40835072 #28250 üzenetére
Véleményem szerint tegyél egy kitekintést a HAF 922 topikba is, ha ezt eddig nem tetted volna meg, mert ott sok ilyen házról találsz fotókat elrendezve szépen, ahogy kell - köztük még talán az én régebbi képeimet is...
Sok műanyag gyors kötöző csodákra képes...[ Szerkesztve ]
Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
törölt tag
válasz sestertius #28251 üzenetére
kösz megtettem !
akkor veszek "pár" gyorskötözőt!
-
Danex
addikt
unalmamban kicsit rendezgettem a gépem és ez jött ki
sajnos a házamban 0 kábelmenedzsment van igy nem tudom teljesen elrejteni őket +az oldallapnak most méhsejtes van berakva igy annyira nem látszik, de rendet kellett rakni a levegő miatt
a kábelek nagy részét sikerült eltüntetni egy szabad 5colos helyre, a pci, hdd+alaplap kábelt kénytelen voltam igy megoldani mert a procinak lényegében egy szellőző csatorna van kialakitva, és nem akartam, hogy beleérjenek a kábelek
itt pedig előröl
-
lalimano
tag
csak, hogy lásdd, mi a 0 kábelmenedzsment
am teccik a géped Csak 2 neon van meg 2 ledes venti, hogy bevilágítsa a szobát?Keresek használt CCFL/UV/Neon csövet inverter nélkül
-
Danex
addikt
válasz lalimano #28264 üzenetére
köszi . neem, fényes napsütésben készült, csak a telefon nem szereti a szembe fényt, igy lehúztam a redőnyt
a képet meg nem tudom megnyitni (A kért oldal nem megjeleníthető. Lehet, hogy ideiglenesen nem elérhető, esetleg már nem létezik, vagy nincs jogosultságod megtekinteni.)
-
davidsone
addikt
hali!
megér 40et a hafX?...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
pincehely
addikt
válasz Winner_hun #28274 üzenetére
Elég kis rakoncátlan ez a Batman belső!
http://kefetemap.deviantart.com/
-
Axel100
tag
Nagyon szép!!!És UP a háznak JÓFAJTA nekem is ilyen van!!!
ELŐREUTALNI CSAK ABBAN AZ ESETBEN FOGOK HA TÖBB POZITÍVOD VAN MINT NEKEM!Ha valaki venni akar valamit tőlem,előbb írja oda mire gondolt ,mert ált. több termékem is van 1xerre!!!PRIVIT HAMARABB ÉSZREVESZEM!!!
-
smiti
veterán
Köszönöm szépen az elismerő szavakat.
Tudom sokkal jobban mutatna, ha fekete lenne a sata kábelduó is.
-
Axel100
tag
Nekem tetszik így is!!!Ph-n lehet venni fekete satás kábeleket!!!
ELŐREUTALNI CSAK ABBAN AZ ESETBEN FOGOK HA TÖBB POZITÍVOD VAN MINT NEKEM!Ha valaki venni akar valamit tőlem,előbb írja oda mire gondolt ,mert ált. több termékem is van 1xerre!!!PRIVIT HAMARABB ÉSZREVESZEM!!!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Lassan, de biztosan..1-2 nap és kialakul a "végleges" forma..
Antecék azért csuklottak párat amíg idáig eljutottam a Minivel.
Eltűnnek még a kábelek, beépül egy MFC3 meg 2db 2.5" (SSD+vinyó) Twin Mounterben, továbbá agyalok egy hűtőcserén (Setsugen->HR03GT, megvan, csak át kéne szerelni..), valamint kérdéses a SATA kábelek harisnyázása..ha a lapot nézem, illene a fekete, de kéken sem néznek ki hülyén..a vége lehet vegyesvágott lesz. A Phantomhoz nem kell már hozzányúlnom, egyszerűen perfekt a fekete harisnyákkal..
Szóval under construction..de már közel a vége
-
tomic
addikt
Nekem egy cm690 van. Az alsó vinyó tartóm nekem ki van szedve.
Kb ilyen a helyzet belülről. Én még annyit tervezek ,hogy a felső vinyó tartó mögé beteszek egy lemezt ami leér a ház aljáig. Így kicsit jobban el lehet rejteni majd a kábeleket.Amúgy szép és egyszerű a házikód.
-
Axel100
tag
Zsír lett a ház haf 932es???
-
Lambswool
csendes tag
Sziasztok!
A kábelrendezés az egy nem könnyű dolog, ez a max amit ki tudtam hozni belőle. Tényleg, több órát agyaltam rajta, hol bújtassam, merre kanyarodjon, melyiket-melyikkel szóval...
Köszönöm a tetszésnyilvánítást is.
alaplap: XFX 790i ultra 3 way SLI
proc: C2D E8500
VGA: Asus GTX 480
memó: G.Skill Ripjaws XMP CL7 4GB
Táp és a proc hűtés asszem látszik
Igen a táp, lesz majd SLI 580-as GTX-ekkel, oda kell. Meg tervezek váltani 1366-ra de, nem tud meggyőzni egyik deszka és prockó sem.
Ház: igen, HAF932-es és amúgy a hőmérsékleti adatok is nagyon meggyőzőek, és a nagy ventik sem zajosak. remek házikó[ Szerkesztve ]
„Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész.”
-
Lambswool
csendes tag
válasz Motion_Blur #28292 üzenetére
Ugye? Jól gondoltam. Köszi a megerősítést Kivárok még, úgy lesz a jó.
„Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész.”
-
Recon666
Közösségépítő
Fehér kábelekkel, sajnos elég rossz minőségűek a fotók, de pótolom őket, amint tudom.
-
Recon666
Közösségépítő
Köszönöm mindenkinek , majd, ha megjön a fényképező, úgy már kicsit jobb lesz a képminőség de lehet megvárom a fényképekkel a venticserét is.
Motion_Blur: Jaja, akárhogy variáltam a telefonnal, a színek nem jönnek át.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Garanciális be quiet! Pure Power 11 750w Gold
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB LED Moduláris Tápegység 12VHPWR PCIE 5 ATX 3
- Enermax Revolution DFX 850W Gold Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR RGB Led
- ASUS ROG STRIX 850W Gold White Edition Moduláris Tápegység Fehér
- Corsair RM850x SHIFT (új, bontatlan, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest