Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aelfwine

    tag

    válasz szasanyi #9212 üzenetére

    A lejátszó tökéletesen játszik le x264 -el kódolt tartalmakat (majdnem, mert a 10bit -et nem viszi, de azt szinte semmi) és tökéletesen x265 -el kódoltakat. Van dd+, dtshd és HDR. Van frissíthető Kodi. Van 3rd party video player támogatás, mint pl MX Player. Beszéli az NFS -t és SMB1 -et. Tehát amíg nem terjed el újabb A/V encoder nem látom hogy válhatna használhatatlanná az eszköz.

    Én 2.0.3 -al használom napi szinten 2 és fél éve a lejátszót (2016 -ban vettem 1.0.0 -val). Hibátlanul működik és visz mindent (avi -tól DVD-n át, FLAC -os x265 -ig). Nem szoktam kikapcsolni, ha mégis, boot -kor magától mountolja egy belső könyvtár alá NAS -ról NFS -en a megosztásaimat. Onnan Kodi (16.1 -et használom még mindig) local folderként -t felnyalja őket. A Kodi wrappert pedig úgy állítottam be, hogy mindent MX Playerrel nyit meg. A DVD -ket MakeMKV -vel kitolom mkv -ba, reencode nélkül, ami nekem is kényelmesebb, mint ISO -val vesződni, a menü amúgy se érdekel.

    Így végül is semmit nem használok, ami HiMedia software, sőt amit lehetett kikapcsoltam, vagy kigyomláltam az OS alól hogy a háttérbe se fusson, szal pont nem érdekel mit rontanak el / nem javítanak a programjaikon mivel nekem ez a 3 dolog kell:
    1. NFS protokolt beszéljen (pipa)
    2. Kodi induljon (pipa)
    3. MX Player támogassa a hw -t (pipa)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák