Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sityupityu

    veterán

    Sziasztok!

    Vettem egy Maxell 3.5"-os 3TB-os külső vinyót.
    Két kérdésem is lenne:

    Az egyik, hogy vajon a tévém miért nem ismeri fel? Jobban mondva felismeri, csak nem hdd-nek hanem usb eszköznek, és a rajta lévő fájlokat nem látja. Azt írja ki a tévé, hogy nincs adat az eszközön. Van másik három 2.5"-os külső hdd-m is, amik usb 3.0 csatisok csak úgy mint ez, és azokkal semmi probléma nincs. Az egyik ráadásul szintén Maxell. Mit csináljak? Mi lehet a gond?

    A másik kérdésem, hogy ehhez ugye már külső tápegység is tartozik. A készüléken van egy pillanatkapcsoló amivel be lehet kapcsolni a készüléket miután csatlakoztattam azt a hálózatra. Na már most mi a helyes eljárás? Már előtte is bekapcsolhatom mielőtt a gépre illetve a tévére csatlakoztatom, vagy ezt csak utána ajánlatos megtenni. Valószínű, hogy nagyon láma kérdés ez, de én nem tudom, mert mint írtam eddig csak 2.5"-os hdd-ket használtam amikhez ugye nincs külön külső táp. A használati szintén nem ír erről a témáról semmit.
    Amit egyébként eddig észrevettem, hogy ha be is van kapcsolva a hdd, ha számítógépet illetve tévét kikacsolom akkor a hdd is kikapcsol. Jobban mondva majdnem teljesen, csupán a jelzőlámpa villog rajta, egyébként csöndben van az egész. Ha kb 10-15 percig nincs használatban bekapcsolt gépnél, tévénél ugyanezt megteszi. A biztonság kedvéért kapcsoljam ki teljesen, vagy maradhat így?
    Köszi a válaszokat.

    [ Szerkesztve ]

    --albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

Új hozzászólás Aktív témák