Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • madeinjapan

    csendes tag

    válasz madeinjapan #34009 üzenetére

    Éssss meg is oldottam... A régi rendszer is megmaradt, a sata-s dolgok is működnek, én is jól laktam, meg a kecske is, meg a káposzta is :D

    A BŰŰŰNÖS:

    "IDE csatornák optimalizálása

    Klikkeljünk jobb gombbal a Sajátgépen, válasszuk a Tulajdonságokat, majd a Rendszertulajdonságok közül a Hardver fület, itt klikkeljünk az Eszközkezelőn, a megjelenő menüből pedig válasszuk az IDE ATA/ATAPI vezérlőket.
    Itt láthatjuk az Elsődleges és a Másodlagos IDE csatornát. A bejegyzéseken klikkelve és a Speciális beállításokat választva láthatjuk az egyes IDE ágakon levő merevlemezeket, meghajtókat és azt, milyen átviteli módban működnek.
    Ahol az Eszköz típusánál Automatikus felismerés van, a Jelenlegi átviteli módnál
    pedig Nem használható felirat, ott átállíthatjuk az automatikus felismerést "Nincs"-re, hogy a gép azon a csatlakozón ne keressen induláskor eszközt. Ugyanezt ismételjük a Másodlagos IDE csatornán."

    Ha valaki ezt beakarja állítani, NE TEGYE! Felesleges, és ez olyan kicsi dolog, hogy tutira másnap elfelejted, aztán új hardver, - 5 év az ideg miatt, és nem ez lesz az első, ami eszedbe jut! Én megtettem, beszoptam, nem kicsit, de megtanultam!

    Köszönöm mindenkinek, aki próbálkozott a segítséggel!

    Üdvözlettel : Tamás

Új hozzászólás Aktív témák