Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HZoli87

    veterán

    Üdv!

    Lenne egy ilyen problémám az új rendszerrel (Windows 8 Pro).

    Notebookban található egy SSD, plusz egy külső HDD állandóan csatlakoztatva (USB 2.0). Bizonyos időközönként elérhetetlen a külső meghajtó (KÉP), majd percek múlva magához tér, de van amikor csak a kihúzás és újra bedugás segít. MS AHCI és IRST 11.2 mellett is produkálja. Windows 7 alatt semmilyen gondom nem volt, de így használhatatlan az új rendszer. Amikor működik (KÉP).

    Ezt most vettem észre, amikor nem reagál a külső meghajtó, akkor ezt látom a feladatkezelőben. Valami kiakasztja (100%, "D" meghajtó)(KÉP).

    Eseménynaplóban ilyeneket látok:

    * A rendszer ismét megpróbálta végrehajtani a(z) 1 jelű lemez 10f10a8 logikai blokkcímét érintő I/O műveletet.
    * {Nem sikerült a késleltetett írás} A Windows nem tudta menteni a fájl (D:\Programok) összes adatát. Az adatok elvesztek. A hibát hardverhiba vagy a hálózati kapcsolat hibája okozhatja. Próbálja máshova menteni a fájlt.
    * A rendszer nem tudta a tranzakciónaplóba írni az adatokat. Előfordulhat sérülés a(z) D: kötet \Device\HarddiskVolume2 eszközén.
    (STATUS_DEVICE_DATA_ERROR)
    * A rendszer nem tudta a tranzakciónaplóba írni az adatokat. Előfordulhat sérülés a(z) D: kötet \Device\HarddiskVolume3 eszközén.
    (Nem létező eszközt adtak meg.)
    * A rendszer sérülést észlelt a fájlrendszer-struktúrában a(z) D: köteten. A sérülés pontos természete ismeretlen. Online állapotban ellenőrizni kell a fájlrendszer-struktúrákat.

    ------

    Asztali gépen leformázva a külső meghajtó (USB), a notebook több USB portján is kipróbálva, sikertelenül.

    -------

    USB illesztőprogramot nem telepítettem, jelenleg MS AHCI van.

    -------

    Energiagazdálkodásnál tiltva az USB szelektív felfüggesztés és a merevlemezek kikapcsolása. Hard Disk Sentinelben szintén tiltva a leállítás. Mi lehet a gond?

    Köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák