Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • band1103

    őstag

    válasz Tibiajax #2392 üzenetére

    "...Direkt nem akartam...a legújabb AMD-ket írni...
    Rég volt már mikor egy 4800+-os X2-es számított a legújabbnak.
    stevve nagy mágusa a dolognak, sőt odáig megyek hogy szinte kötelező alapírások és sokat linkelgetem én is őket, de 1-2 írásában vannak elavult dolgok de nem is csoda hiszen ilyen a számítástechnika. Viszont ujjat még nem publikált a témáról pedig nagy változásokon ment át a technika azóta.
    "...A DxVA lehetősége, mert látom ezzel sem vagy 100%-osan naprakész..." Számból vetted ki a szót. Miért mondom ezt? Nem vagyok nagyképű csak tényszerű mikor azt mondom hogy itt a topikban már több mint 80db x264-el kódolt HD filmet vettünk górcső alá (magam több mint 70-et. A részletekért olvass vissza). Ma már az a tapasztalat hogy igen is megy a DxVA az L5.1 -el kódolt filmeknél is megfelelő uvd vagy PureVideo és Directx verzióval. Ma már nem a level-től függ a DxVA működése hanem a megfelelő DPB size megválasztásától. De ezt már kitárgyaltuk itt. Mondjál inkább valami olyat ami tényleg új lehet nekem a témában. Mert biztos van ilyen csak eddig neked nem sikerült.
    Tisztelem a véleményed szubjektív oldalát :R . Mivel az merőben szubjektív hogy a képminőség tetszik-e vagy nem, mivel nincsenek bizonyítékok sem mellette sem ellene hogy szebb CPU-val. Lehetne találni de macerás és a pártolók és az ellenzők is elég lusták ahoz hogy egymás mellé állítva hitelesen bemutassák másoknak a különbségeket vagy azok hiányát. Úgyhogy egyetértek: tényleg "...Más kérdés,..."

    [ Szerkesztve ]

    "A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #

Új hozzászólás Aktív témák